JA til videre bygging av Nordøyvegen!

Det er viktig i disse dager å IKKE miste fokus på hvor viktig nordøyvegen er. Ikke bare for hele øysamfunnet,  men for Nye Ålesund kommune, nye og gamle arbeidsplasser, oppvekst for barn, eldreomsorg og næringslivet!

Vi satser på fremtiden! JA til å satse på et fungerende samfunn. JA til å danne et trygt og inkluderende oppvekststed på øyene for barn. Trygge rammer der øyene står sammen for å tilby ALLE et breder tilbud av aktiviteter, idrett, friluftsliv, arbeid, trygghet og samhold. 

Det økonomiske må sees på lang sikt. En må se på alle muligheten en gir til samfunnet ved å realisere dette prosjektet. Videre må en se på hvor mye en tar bort ved å ikke satse!! 

 

Skriv under om DU mener arbeidet med Nordøyvegen må fortsette. Det skaper en fremtid for øyene, kommunen, bedriftene og innbyggerene. 

Signer dette oppropet

Fyll inn skjemaet under for å signere på denne underskriftskampanjen, som er opprettet av Sunniva K. Seth. Forfatteren av underskriftskampanjen vil se all informasjon du oppgir i dette skjemaet.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Facebook