Ja til aktivitetshus for barn og unge i Middelalderparken i Oslo

Middelalderparken.jpg

Lokomotivverkstedet i Middelalderparken står tomt. Foreningen Barna på Sørenga vil at det gamle verkstedet skal brukes som aktivitetshus for barn og unge. Ideén er at huset skal være et lavterskeltilbud for barn og unge (tilgjengelig for alle, lav pris/gratis). 

Et aktivitetshus for barn og unge kan gi lokaler til f.eks: litteraturkvelder, boklanseringer, barneteater, brettspill, café, filmkveld, musikk, arrangement i forbindelse med Halloween, jul, bursdager. 

Bygget ligger senralt med enkel tilgang for alle som bor på Sørenga, Bjørvika, Grønland, Baglerbyen og området rundt Oslo Hospital, men vil kunne være et åpent treffsted for besøkende fra hele byen.

Med oss på laget har vi også foreningen Kultur i Gamle Oslo (http://www.kigo.no). KIGO tilbyr gratis kulturaktiviteter for barn og unge i bydel Gamle Oslo og de vil gjerne være med å fylle lokomotivverkstedet med aktiviteter. 

Vi trenger 300 underskrifter for å få saken behandlet i fagkomité og deretter i bystyret i Oslo. 

I denne artikkelen fra Aftenposten ber Oslo kommune om innbyggernes forslag til bruk av bygg: https://www.aftenposten.no/kultur/i/OndB1k/Kan-dette-bli-technoklubb_-galleri-eller-restaurant

Foto i dette oppropet er fra Aftenposten sin artikkel (FOTO: Siri Øverland Eriksen).


Cecilie Andberg-Moum og Linda Åsli / Barna på Sørenga    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Cecilie Andberg-Moum og Linda Åsli / Barna på Sørenga fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLERBetalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...