Åpent brev til Dr. Karsten Kronholm ang Fri Energi og Karsten Midtbø

Quoted post


Gjest

#17

2016-09-08 14:29

Signert! Fordi det var nok mange religiøse fanatikere som skulle vært innlagt før denne mannen! Haha, blir morsomt å se om alle som tror på og støtter fri energi blir innlagt etter hvert, himmel og hav da får helse Norge en stor jobb foran seg! 

Replies


Gjest

#19 Re:

2016-09-08 16:34:50

#17: -  

Nå tror jeg personlig at det ligger andre årsaker enn akkurat troen på fri energi bak innleggelsen. Det at folk tror på Fri energi betyr ikke mer enn at de har fulgt litt dårlig med i naturfagtimen og i hvert fall ikke hatt noen realfag på videregående.

Du skal ha spesielt lite innsikt i den naturvitenskaplige metode og moderne kosmologisk forståelse for å tro at sjarlataner som selger skrot på hjemmesidene sine sitter på informasjon som bryter med termodynamikkens første lov.

Termodynamikkens første lov sier at energi ikke kan oppstå eller bli destruert, kun gå fra en form til en annen. Dette er en vitenskaplig teori som først ble foreslått i 1841. Siden ingen har klart å motbevise dette på 175 år annser vi det som en naturlov. Loven er svært enkel å falsifisere om du sitter på informasjon om "fri energi", men ingen har sålangt en gang forsøkt det. De vil helst selge bandager og drit først...