NEI til halalslakt i Norge, samt import av halal- og kosherkjøtt!

lånerjordasammen
Gjest

/ #1

2013-02-18 18:03

På samme måte som at Norge tillater Import av Pelsdyras pels,som stammer ifra (fake jakker) Hunder,katter som har blitt flådd levende i Kina,Thailand og andre land i Østen. Jeg har sett dette blitt filmet,og Hunder ble skåldet i kokende vann i store tønner. vaskebjørnHunder blir torturert på samme bestialske måte i Kina se youTube om Raccoondogs,Raccoons,Coyote trapped. osv. Filmer,bilder lyver ikke!

 Boikott Land som torturerer Dyr! Boikott Sirkus som utnytter Elefanter og andre dyr,og hogger dem med elefantkrok for å tvinge dem til å stå på bare 2 ben osv. Det finnes mange Nysirkus Uten noen som blir tvunget!

-og på Mange andre plagg Præriehunder,tatt i revesakser! .....PÅ F.eks. CanadaGoose,parajumprs?.Haust,javiar m.fl. disse har også Ulvepels,Vaskebjørn,Gaupe,Rev fanget på grusomt vis! spør man butikken,så har de fått strenge beskeder å fortelle at INGEN Dyr har lidd noen nød. Les å lær her: www.dyrsrettigheter.no

Hunder  lider i dagevis og ofte må gnage av seg Labben for å unnslippe osv.


SÅ er HALAL Slakt også Horribel Grusom Dyretortur!

 Kuer,sauer,Geiter osv. får HalsPulsåra skåret over,og ofte kan det ta 40 min før døden kommer!!

 De grusomste lidelser en kan forestille seg i alle disse minuttene! Alt grusomt KUN for å tilfredstille Grådige,egoistiske Slemme mennesker! I Norge foregår det også Ulovlig Halal slakting,så nå krever vi bedre kontroll!!

 Det er Ille nok at Norge har tillatt å la dyr blø ihjel m. bedøvelse.Dette ONDE Nekter vi i NORGE!!