Opprop Norge må si opp EØS avtalen umiddelbart!


Gjest

/ #2

2021-11-13 08:12

Helt riktig . Og det er surrealistisk å bivåne hvor bortreist folk flest er . De er bare en flikk umælende kveg som med et glassaktig og forrykt blikk i øynene følger sine store ledere akkurat som folk i Nord-Korea gjør. Ved å leve i denne lammende konsensustilstanden føler en at livsgleden svinner sammen med håpet om at vett og forstand igjen en gang skal vinne gjennomslag .

All ære til den eller de som forsøker å påvirke folk, men den som har snakket med naboer og kjente i bygd og by, sitter ikke akkurat igjen med positive følelser i etterkant .
Folk vil ikke vite - de vil sitte i bobla si og se Farmen på TV.


Så lenge de er mette i magene sine og de har mat og strøm og tak over hodet, så vil ikke det norske folket løfte blikket, og lengt mindre protestere i tilstrekkelig antall til at noen forandring av den kursen vi er inne på nå vil skje .Folk betaler det det koster helt til de ikke klarer å betale det mer, men inntil da er de stilletiende underdanige .


Hvis noen kan si noe som har rot i virkeligheten og som kan motbesvise eller i hvert fall antyde med sannsynlighet at jeg har feil, så er jeg den første til å uttrykke stor glede ved å ha tatt feil .

Men igjen - all honnør til de som prøver, og den eller de støtter jeg så avgjort .
Hele maktpyramiden er råtten, og høyesterett har visstnok eksplisitt sagt at å gi bort Norge og landets suverenitet er i tråd med presedens så lenge det skjer stykkevis og delt .

Ikke nettopp et optimistisk utgangspunkt .




Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...