Gi Fjellhus og Teisen 76-bussen tilbake!


Gjest

/ #20

2016-03-29 07:46

Dette er et hån mot alle oss på Fjellhus og Ulven. Gammel som ung, liten som stor - nedleggelse av denne ruten får store konsekvenser for daglige gjøremål for mange.

Et eksempel kan nevnes.

2 små skole barn som av ulike årsaker ikke går på Bryn, får nå en lang og farlig skolevei. Den ene bor på Ulven og den andre på Fjellhus. På vei til skolen, i rettning Tveita, må de først krysse Ole Deviks vei sine 2 filer som munner ut i et kryss rudkjøring/Teisenveien. Denne uorvsitlige overgangen er ei heller lysregulert. Deretter må de over Tvetenveien, en fireflets vei. 

Det kan, om mulig, virke overkommelig nå når vi går mot lyserer tider, men hva når høstmøket faller på og det blir vinter. I desembermørket, når lastebilene står å spinner i gangfeltet i Ole Deviks vei...............da er det ikke like oversiktilig og trygt og gå til skolen.

 

HELDIGVIS HAR JEG BIL...........I SIKKERHETENSNAVN, SÅ KOMMER JEG TIL Å KJØRE NORGES OPPVOKSENDE GENRASJON. TENKER DE LÆRER ETT OG ANETT OM SATSING PÅ KOLLEKTIVTRAFIKK OG MILJØPOLITIKK AV DET?!?!?!