STENG GRENSEN - FOLKEAVSTEMNING

Islamkritikerdelux
Gjest

/ #24 EU har lagt seg i fangeet på muslimske Tyrkia. Skandinavia/Norge vil ta støyten

2016-03-09 09:13

Fordi jeg nå ikke lenger stoler på at politikerne våre handler klokt. Det forslag til avtale som EU nå har gjort med Tyrkia ser uhåndterbar ut og gitt 100% styring til Tyrkia. Bl.a. med at tyrksikske statsborgere fritt skal vandre inn i Schengen-land, hva blir det neste, at alle asylantene Tyrkia har ansvar for blir innvilget Tyrkisk statsborgerskap?

I tillegg til at Norge vil knele/gå konkurs under en slik imigrasjonsflom, er det et enda mer vesentlig poeng:  ISLAMISERING.
Disse økonomiske flyktningene i all hovedsak bærer med seg en midelalderkultur ifht kvinnesyn, demokrati, ytringsfrihet m.m.
Integrering er ikke ønskelig i mange grupperinger innen Islam, og de samme har hovedhensikt å innta Europa/Norge.
Dette er jo en ny form for krigføring/invasjon, og vi kan ikke la oss utslette som nasjon på den måten.  Og til og med betale masse velferdskroner for det.  Galskap.  La VelferdsNorge hjelpe de virkelige nød-/krigslidende.  Ikke de velstående som betaler seg til en reise til Norge for å bli mer velstående på Norges Velferds bekostning.  OG samtidig true sikkerheten til det norske folk, ref. all kriminaliteten som sprer rundt seg med denne invasjonen fra Midt-Østen og Afrika.

Virker som at norske politikere ikke har skjønt alvoret - klart velferdsflyktningene finner veier utenfor EU. Dette betyr at Norge blir handlingslammet for Storskog-trafikk dersom vi ikke bestemmer våre egne grenser. STENG GRENSENE NÅ!