Steng grensen til Norge før det er for sent

Kenneth
Gjest

/ #185

2015-09-23 08:50

I all hovedsak fordi det vi ser er en migrasjon og ikke hjelp til de som virkelig er i dyp nød. De har bevvist mål i Europa, noe som igjen tyder på at de er migranter og ikke flyktninger. En ekte flyktning ville vært fornøyd med trygghet, mat og tak over hodet.

Problemet er at empati og naivitet ser ut til å gå hånd i hånd. Schibsted og Amedia driver jo styrt propaganda. Man plukker ut bilder som skaper sympati, men sjelden balanserte bilder. hvis man sjekker diverse utenlandsk media, så ser man raskt at vi ikke snakker om å hjelpe de som trenger det mest. De fleste barn og kvinner er jo ikke med. Hvor er de? Forlatt i flyktninge leirene? Nei, de vi definitivt er vitne til er en god blanding av reele flyktninger, men også en stor mengde migranter. Og de aller fleste (minst over 90%) av disse er unge menn mellom 18-40. Hvorfor kommer alle disse tror du? De fleste nekter jo å gi identitet til Ungarn. hvorfor tror du? Er opplagt for meg at det er fordi dette er all hovedsak økonomiske "flyktninger" - de vil si migranter på jakt etter et bedre liv, og sannsynligvis familie gjennforening som endelig mål. Det er selvfølgelig bra med empati og følelser, men man mangler indirekte empati for sine egne, hvis man ikke forstår konsekvensene av en slik ukontrollert håndtering av migranter.

Se feks her --- "zoom" in og tell antall menn vs kvinner og barn. Dette er bare et av svært mange bilder (men et av få i norsk presse) som forteller sannheten. http://www.dagbladet.no/.../ungarn/flyktninger/40786783/