Steng grensen til Norge før det er for sent

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Dette diskusjonstemaet har blitt automatisk laget fra Steng grensen til Norge før det er for sent-oppropet.


Gjest

#176

2015-09-22 14:14

Vi kan ikke ta imot alle illegale " flyktninger ", det hevdes kun 20 % kommer fra Syria, hvor mange som har falske syriske pass vet man ikke ennå. Resten er etter det jeg kan se velferdsflyktninger.
De er ut fra hva som er filmet, så mange aggressive og sinte menn i sin såkalte beste alder. Det er skremmende. Med den ukontrollerte tilstrømming som nå skjer, er jeg redd for at også Norge får flere steder i Oslo aka Rosengård i Malmø.

Gjest

#177

2015-09-22 15:29

Islam har ikke respekt for liv generelt sett. Kvinneundertrykkelse og drap på kvinner og homofile. De har bestemt seg de har en bok som er ferdig løsning. De lytter ikke til naturen eller forskning hva det sier oss slik at vi kan lære og tilpasse oss på veien I livet.

Gjest

#178

2015-09-22 15:49

Ser ikke ut for at myndighetene har noe tak på hvor mange vi skal ta imot, så da er det bedre å stenge til de får bedre kontroll.

Gjest

#179

2015-09-22 18:45

Jeg er realist.
Ser alle ulempene og negative konsekvensene.

Gjest

#180

2015-09-22 20:31

En uansvarlig politikk som mange ikke forstår noe av.

Gjest

#181

2015-09-22 20:40

Samfunn er produkt av enkeltindivider. Somalia Afghanistan Nigeria, ja hele Afrika er produkt av enkeltindivider. Hvem sa at vi ikke skulle generalisere. Hvis summen av alle individene vi får fra hvert enkelt land er essensen av Somalia, Nigeria Rwanda, Sudan, Palestina,  hva er da summen for oss som bor i dette landet. Dette er bare trist egentlig. Selfølgelig skal vi generalisere. Bytte av landområde og tilgang på penger forandrer ikke menneskets iboende egenskaper 


Gjest

#182 Landet vårt

2015-09-22 23:20

Vi må ta vare på landet vårt det gjelder de som også har flyttet inn hit. Alle har en plikt til det. Våre barn og deres fremtidige barn skal tros alt vokse opp her. Finns ikke et fasit svar på hva som er rett eller galt i denne verden, uansett hva mediene og div poltikkere mener. De er uansett noen jævla hyklere.


Gjest

#183

2015-09-23 00:14

Ja det trenger vi i høyeste grad. Dette fordi vi må kontrolere hvem som kommer inn til vårt land. Terrorister trenger vi ikke. Vi burde også følge Danmark så vi ikke gjør det attraktivt for dem å komme til oss

Gjest

#184

2015-09-23 08:12

Velferdslandet Norge raseres dag for dag, i takt med politikernes godhet-iver, og framtiden formørkes for kommende generasjoner.
Om x-antall år, vil Norge slik vi kjenner det ikke lenger eksistere, dersom grep ikke tas straks, og utviklingen snus.
Kenneth
Gjest

#185

2015-09-23 08:50

I all hovedsak fordi det vi ser er en migrasjon og ikke hjelp til de som virkelig er i dyp nød. De har bevvist mål i Europa, noe som igjen tyder på at de er migranter og ikke flyktninger. En ekte flyktning ville vært fornøyd med trygghet, mat og tak over hodet.

Problemet er at empati og naivitet ser ut til å gå hånd i hånd. Schibsted og Amedia driver jo styrt propaganda. Man plukker ut bilder som skaper sympati, men sjelden balanserte bilder. hvis man sjekker diverse utenlandsk media, så ser man raskt at vi ikke snakker om å hjelpe de som trenger det mest. De fleste barn og kvinner er jo ikke med. Hvor er de? Forlatt i flyktninge leirene? Nei, de vi definitivt er vitne til er en god blanding av reele flyktninger, men også en stor mengde migranter. Og de aller fleste (minst over 90%) av disse er unge menn mellom 18-40. Hvorfor kommer alle disse tror du? De fleste nekter jo å gi identitet til Ungarn. hvorfor tror du? Er opplagt for meg at det er fordi dette er all hovedsak økonomiske "flyktninger" - de vil si migranter på jakt etter et bedre liv, og sannsynligvis familie gjennforening som endelig mål. Det er selvfølgelig bra med empati og følelser, men man mangler indirekte empati for sine egne, hvis man ikke forstår konsekvensene av en slik ukontrollert håndtering av migranter.

Se feks her --- "zoom" in og tell antall menn vs kvinner og barn. Dette er bare et av svært mange bilder (men et av få i norsk presse) som forteller sannheten. http://www.dagbladet.no/.../ungarn/flyktninger/40786783/
AK NORGE

#186 STOP !!!

2015-09-23 13:30

Norge kan ikke sammenlignes med Tyskland.

De er nesten 100.000.000  mens Norge 5.000.000 og har allerede over  1.000.000 utlendinger der de fleste naver til de dør.

Når man ikke klarer  å integrere de som har vært her i mange år, så blir det helt umulig å integrere 10 ganger flere i årene framover.

Da blir det nordmen  som må integreres i deres lover , regler og kultur.

Jeg mener at Norge skal være Norsk på alle måter og alle de som kommer hitt må tilpasse seg og akseptere dette.(påbudt)

De som trenger hjelp og kommer til Norge, de kan gjerne få et lån som de må betale etterhvert og må være lovlydig.

Ellers kan de bli kastet ut av landet.

Alle norske ungdommer tar seg opp studielån og hus lån og sliter hele livet mens våre nye landsmen får  alt  rett i fanget.

UTEN Å LØFTE EN FINGER.

Eller de løfter den  midterste fingeren til oss. !!!!

 

Steng grensene og ut av schengen nå før det blir for sent !!!!

Fattig man

#187

2015-09-23 14:23

Hvis de politikerne som vil ha flere flyktninger her i Norge, så må de begynne å ta de hjem hos seg selv,

og gi dem mat og drikke fra egen lomme i minst 5 år framover.

 

Jeg har ikke råd til å gi barna mine det de trenger engang og får ikke hjelp jeg fra noen heller. !!!

 

gjest

#188

2015-09-23 14:27

Stem FRP neste gang.  Gi dem en sjanse !!! Nok udugelige politekere.

Carl . Hagen tenker for Norge og Norske folk.

Støre tenker for seg selv og aksjene sine.


Gjest

#189

2015-09-23 14:43

Nå er det nok

Gjest

#190

2015-09-24 07:04

Dette er viktig! Vi kan ikke ta imot alle! Det er ikke flyktninger. De kaster vann og mat de får, og sloss og ødelegger store deler av Europa! Send dem til Syria så de kan sloss der for sitt land istedet!

Gjest

#191

2015-09-24 18:52

Det er oss kvinner det går hardt utover,dersom muslimer som følger islam/sharia lov,blir flere enn oss etniske nordmenn(de får 8 barn pr familie mot vårt ene barn! er jo ikke spørsmål om hvis ,men når!! ) de som ikke er redd for islam,følger ikke med! De vil ta over verden ved overtalelse,eller makt,de hugger hodene våre av,men først voldtar de kvinnene.....tar pengene og kjøper store eiendommer der de trener opp soldatene sine,krever at vi endrer måten vi slakter våre dyr,kommer inn på storting og innfører lover og regler som gjør det lettere å islamisere landet vårt. De gir seg ikke før de har alle kvinner dekket fra hodet til fot. Nå må vi Norske kvinner stå samlet og si NEI TIL ISLAM I NORGE
v.a.o

#192 innvandring og innvanderstopp stengte grenser eller friflyt av muslimer fra afrika og Midtøsten

2015-09-25 02:03

Må sies emmne må tøres og nevne uten å være redd for å bli stemplet som rasist , papir løse fritt vandrende folk som er traumatisete og det er stor kjanse for at det er resurs sterke ekstremisterblant dem og det vil skape anarki og kaos , og integrering vil så si bli umulig med de mengder det er snakk om og da får vi en farlig ustabil fattig folke grupper , kan forsette lenge med å skrive allt det ødeleggende jeg ser vil skje h is vi ikke reagerer og stenger grensene men finner ikke noe nehativt slikk verdens situasjonen er nå .. STENG GRENSEN TIL NORGE OG SAMM MÅ TESTEN AV EUROPA SLIKT AT VI OMRÅDE BEGRENSER DENNE FOLKE VANDRINGEN .
Mvh 

Dommens Time

#193 Re:

2015-09-25 04:13

#8: -  

Galt med Norge? Det er sånne som deg det.


Gjest

#194

2015-09-25 12:32

bedre å hjelpe dem der de er, da alle de ressusjsterke menneskene som kommer hit, trengs i det landet de er fra for å bygge opp landet sitt igjen når det blir fred i hjemlandet demmmes

Gjest

#195

2015-09-25 12:49

Hvis det er sannhet i, at det er de ressurssterke og godt utdannet som kommer, vil det bli umulig å endre og bygge landet opp igjen. Åpne grenser betyr ingen kontroll med hvem som kommer og i hvilken hensikt, hvor arbeidet med å skille flyktninger fra økonomiske immigranter blir både tidkrevende og kostbart , om ikke umulig. Klare fakta som tilsier at denne flyktning/migrasjonsstrømmen kun gagner menneskesmuglere og bidrar til å sette menneskeliv på spill.


Vi ønsker alle å hjelpe mennesker i nød, men må ikke glemme at vi nå står ovenfor en stor gruppe økonomiske migranter som går på bekostning av de aller mest trengende, de som ikke har ressurser til å flykte.


Hvorfor mener de i Norge at vi er det eneste land i Europa, som skal lykkes med masseintegrering, når intet annet land har klart det??????!!!!

Terrorfare m.m. er vel den absolutt største grunn til at vi bør stenge grensene, da det som kjent ikke finnes ett muslimsk land og flykte til, da ingen klarer å holde fred.


Gjest

#196 Re:

2015-09-25 13:09

#123: Gjest -  

 Å kalle de som ikke deler din oppfatning  for dustenormenn, er vel heller lavmål.  

Lite saklig måten du skriver på. Klarer du ikke å gi utrykk for meningene dine uten å slenge dritt, bør du heller avstå.

SKAM DEG !

 


Gjest

#197 Re: Re:

2015-09-25 13:22

#124: - Re:  

Håper du har rett, at dette fikser vi, Norge vil gå som aldri før.  

Regner med at du står like oppreist når det svir på lommeboka og frie ytelser forsvinner...for de kom som kjent "rekende på ei fjøl".

Du skal få all min respekt for å ville hjelpe folk i nød, så da er det vel på tide du drar ræva di nedover til de virkelig trengende i  flyktningsleiere og begynne å gjøre noe ... og regner med at du allerede har donert en feit sum..?

Men stor i kjeften er du.... prate kan vi alle ...nettopp det eneste alle gjør for tiden... 

v.a.o

#198 STENGE GRENSENE

2015-09-26 20:28

Av nasjonale og internasjonale interesse som må tilfor å bevare den hvite rase og vårt frie og åpne europa , kort og enkelt for de 14 ord av david Lane , og som Nasjonalsosialist ser jeg det som en plikt å advare mitt folk , uten å bry seg om å få feilaktig stempel som rasist og andre sjels ord . Sannheten må frem og tørres å si
mvh Vidar olsen


Gjest

#199

2015-09-26 23:39

Er livred for disse muslimene. Er de ikke farlig selv føder de farlige nye farlige muslimer.

Gjest

#200

2015-09-27 18:58

Galskapen må stanses før det er for sent.