Steng grensen til Norge før det er for sent


Gjest

/ #158

2015-09-21 16:32

Fordi jeg har via all min sjekk i andre aviser/mediadekning enn norsk presse sett info og bilder som tilsier at dette ikke hovedsakelig handler om reelle flyktninger. Men om en blanding av velferdsflyktning som målrettet kommer for å få velstandsgodene til Europeiske land, spesielt Norge/Sverige. Og blant disse er det en majoritet som har muslimsk kultur, hvor jeg ser på videor at de roper Alluh Akbar - Allah er størst - når de dundrer inn i Europa.

Opplever at å invitere disse inn i norsk velferdsstat innebærer at vi om kort tid kan se langt etter vår opparbeidede likestilling og demokrati samt at velferdssystemet vårt knekker. Disse menneskene har jo liten arbeidserfaring og mange vil forvente å få NAV støtte livet ut.

Jeg er rett og slett redd for at Norge blir et synkende skip slik vi kjenner det som vi har arvet av våre forfedre. Og når Norge ikke engang er i stand til å ta vare på våre eldre på sykehjem, og øvrige omsorgsbehov i helsesektoren så er det et hån mot det norske folk å øse ut milliarder for å hjelpe velferdsflyktninger som stormer grensene/Middelhavet. Fageksperene har jo sagt at for det beløpet vi i Norge må ut med for å ta imot 8 000 syriske flyktninger kunne vi ha hjulpet 1 million i nærområdet. HVORFOR vil ikke politikerne hjelpe flest mulig - og i nærheten av den kulturen/landet de reiser fra?

De som ønsker informasjon har fått med seg at mange av disse "flyktningene" er ganske sinte og aggressive når de ikke får den bokomforten de drømmer om. En syriske flyktning i Danmark hevdet nylig at han forlangte å bli flyttet til en annen by,, da en kdansk jæreste han hadde truffet på nettet bodde i den byen.

Og mange flyktninger i distriksnorge har jo "truet med" å reise tilbake hvis de ikke får mer komfort. Og Niqab-kvinner "truer" med å reise hjem igjen hvis de blir nektet å ferdes i sine tildekkede gevanter i det offentlige rom.

ER dette flyktninger? Mange klager også fordi at de ikke får lov til å reise tilbake til sitt opprinnelsesland på ferie........hhmmmm