Uføretrygdede til aksjon - Blir du med ?

Angrende patriot!

/ #56 Bekjemping av barnefattigdom??????

2015-01-23 22:12

Dette skulle jo være et prioriteringsområde, og så vil de fjerne/redusere barnetillegg. Jeg har vært sykemeldt, rehablitering, attføring og AAP i over 10 år, dvs jeg ønsket ikke å bli uføre.. Men til slutt hadde jeg ikke noe valg. Selv om jeg har fått ung ufør, så utgjør barnetillegget 25% av trygda, og jeg får det samme i mnd som andre som ikke har prøvd å jobbe en dag i sitt liv, ikke har barn og nedbetalt bolig, sponset gjennom kommunale ordninger.. 

I tillegg så fikk jeg brev nå at de ville revurdere barnebidraget siden jeg fikk barnetillegg??? Vel Barnas mor får ikke noe mer, det blir staten som stjeler penger fra barna mine. Skal ikke jeg også kunne betale medlemskontigent, og utstyr i idrettsklubben og speider. Skal ikke jeg også gi barna mat når jeg har dem. Og skal de sove på en madrass i badekaret? Og når de snart blir 18, så forsvinner 25% av en allerede lav trygd.. Kanskje jeg kan hjelpe med en hylla fra billigkroken på IKEA når de skal etablere seg.. 

Nei jeg angrer på at jeg nektet å gi opp og absolutt ville prøve å komme i arbeid.. Det har kostet meg dyrt..

Men nå skal jeg få en advokat til å se over det, så det er jo fremdeles håp for at jeg slipper å begynne å prostituere meg når jeg fyller 45 for å ha til salt i vassgrauten!!!