DE TI BUD- Flere enn ti foreldre?

anonym 111

/ #23 kjære "gjest"

2014-09-06 22:27

Ja, krl er fjernet - og heter nå rle, men diskusjonen rundt er nå om dette skal endres til krle.  Dette begrunnes da med at Norge i bunn og grunn er et kristent land. Nei, flertallet i Norge er ikke kristne den dag idag, men dette handler mye om å ta vare på tradisjonene, kulturen og arven etter våre forfedre. 

Er du ikke stolt over å være nordmann? ønsker du at alt det som tidligere er kjent som norsk tradisjon skal viskes bort? 

Det er helt fullstendig feil at et lite land som Norge skal tilpasse seg innvandrere med annen religion og bakgrunn slik vi gjør den dag idag. Nei, jeg sier ikke at de ikke er velkomne, men jeg mener at det er en viktig forskjell mellom å respektere og å tilpasse seg. 

Hadde jeg som nordmann med kristne verdier reist ned til Irak, så ville ingen ha tatt hensyn til kristendommen som jeg har vokst opp med - der ville nemlig jeg måtte ha tilpasset meg dem og deres tradisjoner. 

Det at det hhenger en plakat med de ti bud på en skole handler om tradisjon. Plakatens innhold burde være like viktig den dag idag, som da den ble hengt opp. Plakaten sier mye om norske verdier, som er noe en hver i Norge burde ta hensyn til, og respektere. 

Skal slike plakater som dette fjernes fra skoler, så burde vell også kirker fjernes? Noen vil nok sikker føle seg støtt av dette.