LAR protestaksjon

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Min LAR behandling

2015-03-18 01:28:32

Hei alle sammen, håper alle har det så bra som de kan :)

 

Jeg har en datter på snart seks år, jeg elsker henne over alt på jord. Nå har barnevernet i Sula Kommune plutselig bestemt at jeg ikke lenger skal ha samvær med henne fordi jeg går på subutex+Lyrica som er c-preparat. De ser på dette som sidemisbruk. Jeg velger derfor å slutte i LAR i løpet av denne uka.

 

klagen blir sendt fra oss alle uansett :)


Jan Inge Lindvik

Tilføyning

2015-01-07 12:31:58

Jeg ønsker å tilføye noe om mangelen på rehabilitering i LAR, altså at R'en ikke har noe mening. Det burde, sånn det er nå, hete LAB.

Vi har også nå mobilisert folk for å gå rundt og samle underskrifter på gata :)

Jeg vil svært gjerne at dere som er i mot denne tilføyningen gir meg et vink på det, dersom noen er i mot det skal vi ta hensyn til det og prøve å komme til enighet.


Jan Inge Lindvik

Ferdig klage

2015-01-03 15:28:55

Da regner jeg klagen som absolutt og ferdig, takk for alle innspill. Håper også tvilerne bidrar med de siste underskriftene nå :)


Jan Inge Lindvik

Helseminister Bent Høie kritiserer legene for ikke å bruke de beste metodene

2015-01-03 10:28:34

Etter dagens innlegg på ABC-nyheters hjemmeside, går helseminister Bent Høie hardt ut mot kirurgene og kritiserer dem for ikke å la pasientene få være med på vurderinger og beslutninger. Han sier at mange pasienter venter unødvendig lenge, pasienter får dårlig koordinerte helsetjenester og dårlig informasjon underveis. Høie kritiserer også sykehuslegene for ikke å ta i bruk ny kunnskap og nye metoder, hva med oss spør jeg da? Hva i huleste med oss? Er vi bare søppelpasienter som det ikke er så nøye med??

Etter dette innlegget ser jeg meg nødt til å endre litt på noen formuleringer i vårt brev til helseministeren, jeg vil ha med dette. Dette er gull verdt for oss!! Håper det er greit for alle??


Jan Inge Lindvik

Revisjon nr. 3

2014-12-27 20:42:50

Hei og takk for underskriftene deres.

Da har jeg gjort en liten revisjon av klagen vår, les gjennom alle sammen og se at dere er enige i innholdet fortsatt. Dersom noen er uenige i noe så send meg en melding her eller på facebook så finner vi en løsning. Som sagt er det bare små justeringer.

Ha en riktig God Jul :)

Mvh

Jan Inge Lindvik


Jan Inge Lindvik

Hvor lenge skal klagen ligge ute?

2014-12-24 08:26:22

Noen forslag til hvor lenge klagen skal ligge ute og samle underskrifter? Det skjer helt sikkert svært lite i Helse- og omsorgsdepartementet nå når vi går inn i romjula så at det kan ligge til ut i januar en gang det bør være bra.

Noen synspunkter på dette?

- Jan Inge


Jan Inge Lindvik

Klage til helse- og omsorgsdepartemented v/Bent Høie ny revisjon av brev

2014-12-22 21:03:48

Da har jeg gjort noen små endringer i klagen, det er fint hvis dere som har signert kikker over det og gir meg beskjed hvis dere er uenige i noe.

 

Jan Inge


Jan Inge Lindvik

Klage til helseministeren

2014-12-22 11:16:04

Synes vi skal la denne klagen ligge ute til signering til utpå nyåret uansett, hva synes folket?

 

Jeg mener at helse- og omsorgsdepartementet er garantert i feriemodus så der skjer det nok ikke noe i julen med mindre det oppstår en stor naturkatastrofe. Håper selvfølgelig ikke at det skjer.

 

innspill tas i mot med takk :)


Jan Inge Lindvik

Klage til helse- og omsorgsdepartemented v/Bent Høie ny revisjon av brev

2014-12-17 21:55:20

Hei,

 

Takk for underskriftene deres!

Dere kan nå lese en ny revisjon av klagen til ministeren, jeg jobber stadig videre med klagen og har enda en del ting jeg vil ha med. Innspill mottas med stor takk, enten her eller i innboks på facebook.


Jan Inge Lindvik

Sytti underskrifter

2014-12-15 12:01:05

Nå har vi kommet helt opp i sytti underskrifter, dette er fantastisk og vil gi oss en enorm slagkraft! Vi vil selvfølgelig ha enda mer, jeg mener det må være mulig å komme opp i 140 noe som ville vært helt fantastisk.

Kommer vi opp i 140 underskrifter betyr det at ca. 2 prosent av alle LAR brukere i Norge har signert, det vil gi en formidabel tyngde bak vårt budskap. Vi har nå kommet opp i 1 prosent, det og er helt magisk.

Spre til alle du mener er aktuelle, de trenger ikke være LAR-brukere. Hjelp oss og nå sytti underskrifter!!

Takk til alle som har signert


Jan Inge Lindvik



Del denne underskriftskampanjen

Hjelp dette oppropet å innhente flere signaturer.

Hvordan markedsføre et opprop?

  • Del oppropet på Facebook-veggen din og i grupper som har med emnet i oppropet ditt å gjøre.
  • Kontakt vennene dine
    1. Skriv en melding der du forteller om hvorfor du har signert dette oppropet. Det er mer sannsynlig at folk signerer hvis de forstår hvor viktig temaet er.
    2. Kopier og lim inn nettadressen til oppropet i meldingen din.
    3. Send beskjeden ved hjelp av e-post, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram og LinkedIn.