Siv Jensen og FRP må stå til ansvar for Ulf Leirstein-Saken!

I saken om Leirstein ble FRP leder og stortingsrepresentant Siv Jensen varslet om mulige seksuelle overgrep mot en da 15 år gammel gutt. Jensen valgte å overkjøre to informanter på to forskjellige tidspunkt og sa til begge informantene "Jo mindre jeg vet om dette, jo bedre". I et intervju med NRK sier Jensen at hun ikke kan huske å ha fått denne informasjonen. En av samtalene fant sted på hennes kontor på Stortinget med mangeårig stortingsrepresentant Jon Gåsvatn. I tillegg sier Jensen at hun har registrert at flere har hørt rykter og påstander om hva Leirstein drev med, saken ble ikke undersøkt på tross av dette. Denne hendelsen fant sted for over 5 år siden. FRP har hatt alt for god tid til å melde fra om dette.

Denne underskriftskampanjen er for de av oss som ikke ønsker at slike handlinger skal gå ustraffet. At en stortingsrepresentant og partileder «glemmer» så alvorlige anklager hele to ganger er ikke holdbart. Dette landet trenger stortingsrepresentanter og partiledere som tar anklager som dette på fullt alvor. Slike som jobber for å bekjempe misbruk på alle plan, og spesielt mot mindreårige.

Ingen politikere skal slippe unna med slurvete arbeid og likegyldige holdninger. De er der underlagt loven og folkevalgt. Hvis folket ikke sier at nok er nok vil vi heller ikke få de resultatene vi ønsker.  

Dette er folk som har visst om anklagene og ikke handlet i tide. De må ta ansvar, svare til folket og ikke minst den rammede gutten. Vi vil ikke ha rektorer eller barnehageansatte som lar slike anklager gå dem hus forbi, så hvorfor skal vi ha slike stortingsrepresentanter?

Skriv under for å få nye stortingsrepresentanter som følger loven, menneskerettighetene og som vi kan stole på!

 

DEL MED ALLE VENNER, VI VIL FÅ DENNE SAKEN GJENNOM!

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Aisa Herset Darbo kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Facebook