NEI TIL MATKØER I NORGE! Gi fattige verdighet nå!

NEI TIL MATKØER I ET AV VERDENS RIKESTE LAND

 

Som Norsk statsborger mener jeg at jeg har en plikt til å bruke ytringsfriheten når landet vårt i 2021 tillater flere kvartaler med MATKØER flere dager i uken!!
Husker fra historietimene på skolen der vi leste om forholdene under 1. og 2. verdenskrig. Norge var et av Europas fattigste land og hadde rasjonering og matkøer.. Nå er Norge i en annen situasjon! 

Når jeg leser om lange matkøer til fattighuset i Oslo, våren 2021 blir jeg kvalm. At et av verdens rikeste land ikke prioriterer våre fattigste er ikke til å tro. Corona har ført til økt fattidom blant de svakeste i samfunnet. https://www.dagbladet.no/nyheter/riv-ruskende-galt/73767140

Pr.dags dato har Oljefondet steget til svimlende summer: https://www.nbim.no/no

NORGE HAR PENGER! Men har vi hjerte? ❤️

Dette anropet ber ikke om milliarder, det ber kun om verdighet for våre aller fattigste. Gi store matkasser hjem til våre fattigste mens dere politikere finner "nøkkelen" for å unngå fattigdom. 

Alle politikere, kommuneansatte, byråkrater: GJØR EN INNSATS I JOBBEN! Send store matkasser hjem til våre aller fattigste!!

Å være fattig i Norge må være verre enn å være «fattige sammen med hele landet sitt». Ingen her skulle måtte stå i matkø!! Kan dette være brudd på Grunnlovens krav om å ivareta menneskerettighetene?
 https://grunnloven.lovdata.no


Skal vi ikke alle ta et tak og bidra kollektivt? Hva med å signere dette oppropet? VÅRE POLITIKERE MÅ VÅKNE!

 

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Anette Pedersen fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...