Miljøforsvaret - Et supplement til det militære forsvaret der klima og miljø står i fokus

Miljøforsvaret UB jobber for å opprette et supplement til det militære forsvaret der klima og miljø står i fokus.

Vårt formål med en slik ordning er et tilbud for unge voksne som ønsker å bidra til et grønnere samfunn, men som ikke ser hvordan det de gjør kan påvirke det større bildet. En annen faktor er at mange unge voksne også velger å søke seg inn i militæret fordi de er i tvil om hvor de vil gå videre med studier, eller de har behov for en produktiv pause.

Ved å delta i militæret samler man studiepoeng, yrkeserfaring og inspirasjon til videre karriere. Dette er goder som også er ønskelig i Miljøforsvaret. Fordelen med Miljøforsvaret er at det er plass til alle. For de som ikke ønsker å delta i militæret, eller av ulike grunner ikke møter deres kriterier, er dette et godt alternativ som fører til gevinst for både individet og for samfunnet. Om Miljøforsvaret får gjennomslag stilles Norge i front, og andre vil kunne følge etter.

Vi jobber for samarbeid i ulike bransjer, og for politiske løsninger. Miljøforsvaret UB mener at Norge trenger et statlig organ der klimaengasjerte unge voksne har en stemme som blir hørt.

Takk for at du deler vårt engasjement og bidrar med å gjøre Miljøforsvaret til et statlig organ!


Maggie Bergan i Miljøforsvaret UB    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Maggie Bergan i Miljøforsvaret UB kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...