La Ullerøy grendeskole leve

På ny vurderer politikerne i Sarpsborg kommune å legge ned grendeskolene våre. 

Det vil også få store ringevirkninger for det flotte lokalsamfunnet vårt dersom nedleggelse av Ullerøy skole blir fakta. Alt fra butikken, barnehagen, idrettslaget osv vil merke dette i en svært negativ grad. Og ikke minst barna som er utrolig glad i skolen sin. 

Her i Ullerøy har vi Sarpsborgs mest sjarmerende og idylliske skole. Barna her får gå på en skole hvor alle kjenner hverandre og hvor hver enkelt blir tatt vare på av flinke lærere i fantastiske omgivelser. Dette er slett ikke tilfelle på alle skoler, noen flytter faktisk til Ullerøy på grunn av den fine skolen. Vi er svært glade i skolen vår, og nå må politikerne slutte å pirke borti sparekniven hver gang grendeskolene blir nevnt. De regelmessige truslene om nedlegging er ufornuftig og dårlig begrunnet.

Grendeskoler er ikke som andre skoler. Grendeskoler skaper samfunn og fungerer som lim mellom generasjonene. Grendeskoler har en verdi som ikke kan måles i penger. Vi vil vise at vi er mange som vil bevare grendeskolene og ønsker at alle som er enige i at skolen skal bestå skriver under på denne siden.  

Denne underskriftskampanjen er knyttet til facebooksiden «la Ullerøy skole leve» og driftes av FAU V/Ullerøy skole og engasjerte frivillige som ønsker å bevare skolen! 


Silje Madeleine Mathisen    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Silje Madeleine Mathisen kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook