Vi som vil ha Gunnar Nerdrum ut av sin stilling for å forbedre vårt rettssystem

Quoted post

Bård

#3

2016-08-12 21:43

Det er lett å være enig i at mannen har gått ut på dato, men vi kan likevel ikke ha det slik at gatas parlament skal bestemme hvilke advokater som kan benyttes som forsvarere. Da kan vi like godt avskaffe domstolene og ha avstemning på nettet om folk skal kastes i fengsel eller ikke. Jeg tror ikke folk egentlig ønsker et slik system! Sorry men dette oppropet er prinsipielt så dumt at man kunne tro det var Donald Trump som sto bak det!

Replies

Folkets

#4 Re:

2016-08-12 22:12:52

#3: Bård -  

Målet med denne underskriftskampanjen er at folk skal kunne vise protest mot mennesker i rettssystemet med uakseptable holdniger på en lovlig og ordentlig måte. At kampanjen får gjennomslag er kanskje tvilsomt, men hele poenget med dette er å få mennesker til stå opp mot holdninger som ikke hører hjemme i en rettssal. 

Vi må sørge for at voldtektsofre ikke vegrer seg for å anmelde i fare for å ikke bli trodd eller at gjerningsmannen/mennene får gå fri på grunn av slike holdninger. Vi må stå på slik at gjerningsmenn ikke slippe unna fordi offeret er redd for å anmelde hendelsen.