Fastleger skal ikke nekte abort

Quoted post

Tore L. Tangen

#28 Re: Re: Re: lex

2013-10-03 19:11

#26: Tarjei - Re: Re: lex

Jada, og en ugift jente er farens eiendom. Dersom ho ikke gifter seg med den han har pekt ut, så har han rett til å ta abort. Inntil ho er giftet bort er ho tross alt bare en utgiftspost.

Kyniske definisjoner kan brukes til å godkjenne alt.

 

Jeg har fremdeles til gode å høre ett godt argument for barnedrap fra barnedrapstilhengerne.

Replies

Tarjei L. Tangen

#29 Re: Re: Re: Re: lex

2013-10-03 19:23:32

#28: Tore L. Tangen - Re: Re: Re: lex

Eksakt! Du har jo skjønt det. Vi er tydligvis enige :)


Gjest

#36 Re: Re: Re: Re: lex

2013-10-03 20:39:50

#28: Tore L. Tangen - Re: Re: Re: lex

Faktumet er at graviditet medfører 9 måneder med fysiske symptomer som utenom graviditet hadde vært definert som sykdom, og har en meget reell risiko for skader som kan medføre varige mèn og død. I tillegg er en fødsel knyttet til ekstrem fysisk smerte over flere timer, noen ganger flere døgn. Ytterlige kan graviditet gå utover livskvaliteten til kvinner, da de må permitteres en stund, og etter fødsel ennå trenger tid til å komme seg i fysisk form igjen. Og da er det viktigere å skjerme en liten celleklump? Jeg setter livet mitt høyere enn denne eventuelle klumpen som er 100% avhengig av min kropp og dermed en DEL av min kropp.

En graviditet og fødsel er ikke uten risiko, og forbundet med veldig, VELDIG mye smerte. Du som er mann, du trenger ikke bry deg, for det er jo ikke du som må gå gjennom det, noensinne. Men jeg, jeg har faktisk en reell sjanse for å havne i denne situasjonen.

Hvis du er imot abort, ikke ta abort. Men faen ikke våg å nekte meg retten til det, hvis uhellet skulle være ute.