Opprop for Bønnetårnet/Petition for The World Wide Prayer Tower!

Quoted post


Gjest

#1

2013-08-14 17:32

Ja vi trenger virkelig å erkjenne at nå er det nok med underholdning, nå må Guds Folk virkelig omvende seg før det er for sent og handle på det Gudsordet som 2.Krønikebok 7:14 advarer om!!! Jeg har ihvertfall handlet på det!!!

Replies

Geir Johnsen
Forfatteren bak dette oppropet

#3 Re:

2016-01-06 18:30:48

#1: -  

 Det er så sant så sant og bønnetårnet er for de som bl.a. vil redde folk og land og faktisk den frie del av verden fra å komme inn under kommunismens åk eller muhammedanismens åk fordi satan har sine regimer og når nasjoner ikke vil omvende seg så blir de av satan presset til å godta diktatur eller totalitarianisme. Det onde starter i det små og tar til slutt hele nasjonen og holder den i et jerngrep slik som det skjedde med Kina, Hitler Tyskland, Stalins Russland, Nord-Korea osv. Den onde spiralen må brytes og da må Guds Folk samles i bønnetårnet og handle på 2 Krønikebok 7:14:

Dersom mitt folk som er kalt ved mitt navn ydmyker seg, ber og søker mitt åsyn og vender seg bort fra sine onde veger så vil jeg høre fra himmelen, tilgi deres synd og lege deres land.

Med andre ord. Når et land blir sykt på så mange ulike måter så er det en åpenbaring av tilstanden på Guds Folk i det landet!