la Tobias Andre få komme hjem

Sol Sch

/ #54 Barnevernet

2013-02-11 00:54

Syntes det er dumt at barn blir satt i forsterhjem hvis de har det godt der de er og de får tilsyn og det de trenger, det hadde vært noe annet om foreldrene drakk els. eller hvis de misshandlet barnet. men de som faktisk jobber og gjør alt for at barnet har mat, klær og annet og virkelig prøver og få ting på plass de blir trakasert og mister barnet.


Det er mangen saker ( FOR manger saker!!! ) der barnet blir satt i fosterhjem der det faktisk har det godt hos sine egne, og alt for mange saker der vi ser barn bli misshandlet osv som barnevernet ikke sjekker opp i forde de ikke har kapasitet eller rett og slett ikke gidder.


Barnevernet burde blitt etterforsket i feilene sine for lenge siden, systemet deres er alt for gale syntes eg. Det foreldrene som ønsker hjelp burde få hjelp, ikke bli tatt fra barnet. Og da mener eg at de som spørr om hjelp om støtte eller spørr om hjelp til hvordan de skal oppdra barnet osv burde få den hjelpen de trenger.

Mens mange barn sitter og har det vondt hjemme bryr barnevernet seg om de som har det bra hjemme pga bekymrings meldinger fra folk som ikke liker vedkommende.

syntes barnevernet gjør så mangen feil som ikke burde vært gjort.
Barnevernet sier de mangler fosterfamilier.....
Er det rart når barnevernet setter barn som hadde det bra hos sine egne hos fosterfamilier?