Ja til nedregulering av den norske ulvebestanden. 


Gjest

/ #293

2016-10-14 14:36

1) Skjevbelastning for de som bor i ulveregioner
2) Fordi motstandere og tilhengere av ulv blir brukt som nyttige idioter av politikere som er kjøpt og betalt av interessenter i/eiere av butikkjeder, som får hundrevis av millioner i økt handel i sin kjøttdisker hvis elg, rådyr, hjort og reinstammer forsvinner helt eller delvis. Butikkeiernee som gir Høire og FrP valgkampbidrag i millionklassen slik at de skal få fordeler, skatteletter og bidra til at de før økt innjening på annet vis, som desentralisering.
I realiteten betyr økt rovdyrstamme til at det blir uattraktivt for unge familier å flytte til bygder med stort rovdyrpress, og sentraliseringen øker, noe som gleder kapitalistene i blå-blått ytterligere, da det fører til at man får en befolkning det er lettere å kontrollere og som blir i større grad avhengig av en kapitalistisk karusell med lite forbrukermakt og påvirkning fra den enkelte men med store gevinster for de 2% rikeste i Norge gjennom eiendom, og kjøp av livsmidler. Dette er det viktig å si nei til og bekjempe med alle midler. Tradisjonelt er regioner som Hedmark plaget med fravær av universitet og akademia med lokal tilhørighet. Det er få medieaktører og få opinionsskapere fra regionen, som lett blir fortiet, overkjørt og latterliggjort.
Det er ingenting som er latterlig ved regionen. Det er derimot trist at befolkningen ikke følger med på hva som skjer bakenfor for/imot-debatten om ulv, nemlig et angrep på nordmenns frihet og vår valgfrihet. Det er en borgerlig selvfølgelighet at man skal fratas alle fellesgoder, arvesølv og rettigheter, og et angrep på jaktrett som privatperson, selvberging av matauk og frihet til å velge gjøres med den største selvfølgelighet og må følgelig bekjempes.

Takk.