STOP THE DEPORTATIONS OF REFUGEES TO RUSSIA - STOPP NORGES DEPORTASJON AV FLYKTNINGER TIL RUSSLAND

ken2re

/ #102

2016-01-20 11:54

Dette bør leses av absolutt alle som tror at de som kommer hit er krigsofre som flykter fra traumatiske forholde, Hun hadde råd til å bruke 100 000 norske kroner for å komme seg til Norge, Hun flyttet fra Syria lenge før krigen startet, men ble som mange andre lokket av arabiske facebooksider som lokker med gratis bolig og 3000 kr i måneden å leve for. Hvor mange slike tror du det sitter rundt omkring på asylmottak i Europa, hun sier til og med at flere av de som reiste har returnert til Dubai,
I tillegg får altså hver person som frivillig trekker asylsøknaden 20 000 norske kr med seg når de reiser hjem. Hva er det som feiler dette landet. En som har svindlet seg inn hit på falsk grunnlag blir belønnet med 20 000 kr, må dere politikere gjøre oss til verdens mest latterlige land i hele verdens øyne.
Hva kunne de 20 000kr ha utrettet for de som sulter langsomt ihjel i Afrika,de er levende sjeletter, men verden bryr seg ikke. De bryr seg mer om griske opportunister , ja faktisk belønner de griske mennesker som på bekostning av reelle asylanter og offer i sultkatastrofer lyver seg til en asylsøknad for så å trekke den for det er for fattigslig her. Jeg føler trang til å kaste opp når jeg tenker på all dritten de som hele tiden har sagt dette har blitt utsatt for på nett. Hva man har måttet tåle av beskyldninger og hat fordi man nektet å svelge propagandaen som ble kjørt.
Jeg tror det er ganske mange mennesker rundt omkring som bør gå litt i seg selv og tenke over om de har vært helt rettferdig i sine uttalelser. Det man uansett kan notere seg som en kraftig lærdom er hvor mektig pressen er og hvor kynisk de manipulerer folket selv om de vet at det de skriver ikke er sannheten. Norge har litt av en jobb med å luke ut alle "aishaene" som er kommet hit til landet og husk,dette er en av de få kvinnene som er kommet som forteller. Hvor stor er andelen blant single menn som bare har hatt lyst på et eventyr.
Norge aner ikke hva de har gjort og de bør umiddelbart stenge grensene og konsentrere seg om å få en grundig behandling av samtlige asylsøknader og legge ned arbeid i å finne ut om det finnes grunnlag for å søke. Det bør umiddelbart vedtas en lov i Norge som gir grunn til å tiltale mennesker som feilaktig, med vitende vilje har søkt om asyl i Norge. Det bør åpnes opp for en lov som kan dømme dem til å tilbakebetale alle kostnader Norge har hatt i forbindelse med deres opphold i landet. Det bør likeledes åpnes for å kunne idømme fengselsstraff for bevist forsøk på å svindle til seg statsborgerskap hvis man ikke kan tilbakebetale den summen man har kostet Norge,samt soning i hjemlandet så fremt det lar seg gjøre.
En slik lov ville sørget for at de som er her på feil grunnlag øyeblikkelig ville ønsket å forlate landet og det ville stoppet strømmen av velferds emigranter fra å søke seg til Norge. Norge burde snarest stenge grensen, sende ut signaler om at det nå vil bli besluttet å granske alle søknader og at alle får en mulighet til å forlate landet frivillig før granskningen starter.
Hva synes du?