STOP THE DEPORTATIONS OF REFUGEES TO RUSSIA - STOPP NORGES DEPORTASJON AV FLYKTNINGER TIL RUSSLAND

ken2re

/ #101

2016-01-20 11:53

TOGET ER SNART GÅTT KJÆRE NORDMENN!
Hadde en særdeles opplysende og svært lærerik samtale med en taxisjåfør i går kveld. Mannen var i 50-årene og måtte flykte i all hast fra Iran for 19 år siden. Det hemmelige prestepolitiet var på jakt etter ham, og den uungåelige skjebnen var å dingle etter et tau i en eller annen mobilkran på torget. Det synes han ikke var noe særlig å trakte etter, for det ville bare hatt en utgang - en smertefull død.
Mannen, en meget sympatisk og hyggelig iraner var glad for at Norge viste gjestfrihet og ga ham et trygt sted å leve. Derfor var han et perfekt intervjuobjekt for en kunnskapssugende ex-journalist.
Uten særlige forventninger begynte jeg å spørre ham om hvordan det var å være muslim her i landet. He he, svarte han, jeg er ikke muslim, fordi jeg er glad i alle mennesker uansett religion! Det er ikke alle muslimer, for det strider mot islam. Jo,men er det ikke forskjell på islamister og muslimer da, spurte jeg? Trodde du det, svarte han lattermild og undret seg over mitt spørsmål. En islamist er en muslim og en muslim er en islamist, svarte han. Så fortalte han om at han hadde vært innkallt til et møte med rektoren på den skolen i Fyllingsdalen der sønnen hans går, fordi han hadde gjort kjent en påstand der han hadde hevdet at Islams lære er kvinneundertrykkende. Han møtte denne norske rektoren og hadde blitt spurt om han ikke kunne trekke tilbake den uttalelsen sin, for rektoren hevdet den var feil og rasistisk! Han spurte rektoren om han mente alvor, at han virkelig mente i fullt alvor at han ikke kunne fortelle sannheten om islam, i landet som setter ytringsfrihet som ett av sine høyeste dyder? Da måtte han fortelle at islams lære forteller oss at kvinner er ikke like mye verdt som menn, at kvinner skal være mannen underdanig, og at alle muslimer lever med og praktiserer denne læren, og at de kan fritt ta livet av de kvinner som ikke respekterer islams lære.
Denne drosjesjåføren fortalte en rekke ting om denne religionen som rystet meg helt inn i sjelen, grusomheter som jeg aldri ville sette på trykk. Mitt spørsmål var så: Har vi her i landet grunnn til å frykte at islam kan ta over makten? Ikke overaskende svarte han definitivt Ja! Men jeg er over 50 år nå, og jeg håper bare at det ikke blir i min tid, jeg ser alvorlige signaler her i landet allerede nå, og jeg er 100 % sikker på at islamister i Norge ikke er noe unntak, det er jo bare å se hva som skjer ellers i verden. Islams store og hellige mål er å ta verdensherredømme, og Norge er et lite naivt lam som lett lar seg underkaste dessverre. Politikerne er altfor naive, og islamistene er smarte. Han snakker mye med sine passasjerer, og altfor mange nordmenn virker utrolig naive i disse spørsmålene til å være et sånt sivilisert og opplyst land.
Spurte han til slutt om han ville turd å stille opp i et tv-program og svare på tilsvarende spørsmål. Han svarte: Det ville vært som å undetegne min egen dødsdom! Jeg er altfor glad i livet og vil fortsatt han det slik som jeg har det nå, så lenge det varer, men dere nordmenn må få øynene opp før det er for sent, toget er snart gått dessverre!
Noe å tenke på kanskje.