Fastleger skal ikke nekte abort


Gjest

/ #64 Re: Re: lex

2013-10-04 08:00

#3: Tore L. Tangen - Re: lex

Dreper sitt uføtte barn? er du rar? Det er ikke et barn, det er ikke et forster en gang, det er snakk om noen celler, og om du mener at det er drap å fjerne uønskede celler så er du og imot kreft behandling samt annet.

Du kan og bare ta å gjøre deg til en massemorder når du klør deg på huden og siden det er celler der og, for å ikke snakke om når du klypper håret ditt.

De cellene som fjernes har potensial til liv og noen mener at de cellene ikke bør vokse i kroppen sin grunnet voldtekt eller andre grusomheter.

Det å føde et uønsket barn, dette med at du ødelegger vagina og det er fare for at organer rives løs og du påfører deg Store indre blødninger, vel.. det vil jeg si er Din egen kropp og det er et resultat av barnefødsel.

Det finnes en periode hvor du kan bestemme om du vil beholde cellene som har mulighet til å danne liv, og etter den perioden er over så er det et foster som har større mulighet til å bli liv. etter noen måneder så blir det forsteret til et ikke utviklet barn som blir utviklet i magen på moren. Etter dette så føder du et barn.

Så lenge det er snakk om Celler så er det fremdeles din egen kropp og du er enda ikke en rugemaskin, men etter fosteret er begynt å ta form ca etter 2 mndr, så er det fremdeles ulovlig å ta abort.

Få deg litt klarhet i hva som er rett og galt før du åpner munnen og sier slik Tore L. Tangen.

Får vemmelser av å lese slike naive selvoptatte Frekke Kommentarer.