Studielån i juni!

Gjest

/ #77 Deltidsjobb

2013-05-31 00:44

Ser at det er mange som klager på å få deltidsjobb som passer dem. Nå skal det sies at jeg ung og går 1. året på høyskolen. Men i løpet av perioden jeg har studert har jeg truffet ufattelig mange late studenter og oppegående studenter som nekter å få seg deltidsjobb ved siden av studiene. Dumt spør du meg.

Har du deltidsjobb/flere jobber ved siden av studiene vipper det ett STORT pluss på CV'en din, spiller absolutt ingen rolle hva slags jobb det er. Det viser at du er engasjert og kan håndtere flere baller i lufta, sikkert mange andre verdier som potensielle arbeidsgivere ser etter. Finnes utrolig mange arbeidsgivere som har åpne armer for studenter, send mail, ring eller møt opp personlig på ulike bedrifter. Hvis at du er engasjert!

Jeg har 3 deltidsjobber og klarer meg helt fint (5 dager i uken med skole (2-5 kveldsskift, spørs). Vi er studenter, suck it up, vi skal slite. Kan ikke forvente å leve godt av staten, dessverre.

Helt til slutt ønsker bare å si meg helt enig med at vi får for lite til å leve sunt. I løpet av 2015 er vel landets studenter tynneste studenter i veien (jk).