Ja til folkeavstemning om kommune-sammenslåing i Songdalen kommune

Ja til folkeavstemning om kommune-sammenslåing i Songdalen kommune / Kunngjøringer / Oppdatering ang opprop "Ja til Folkeavstemning i Songdalen" / Kommentarer


Gjest

#1

2015-11-25 18:15

Vi har nå nådd målet med over 130 underskrifter, men vi ønske rså mange som mulig for å legge press på de politikerne som er redde for demokratiske prosesser.
spre denne til alle du kjenner i Songdalen

Gjest

#2

2015-12-01 20:22

Vi har nå nådd minste målet på over 130 underskrifter på papir og oppropet. Fortsett å få folk til å signere slik at vi får mange nok underskrifter til å presse politikerne

Gjest

#3

2016-01-28 08:50

Hei,

Selv kommunestyret nå må ta stilling til om det skal være folkeavstemning (takket være at du har skrevet under på dette oppropet), har flere i Finsland tatt initiativ til å samle inn flere underskrifter før dette behandles I kommunestyret neste onsdag (3. februar).

Det er også lagt ut liste på butikken I Finsland hvor man kan skrive under. Fint om du gjør dette kjent for alle, både I Greipstad og Finsland. Listene vil bli samlet inn på mandag eller tirsdag og ettersendt til alle kommunestyre-representantene.

Fint om flest mulig stiller opp på kommunestyret neste ondsdag kl.18:00 I rådhuset på Nodeland.

Mvh
Thor og Leif Arne