Turkish Airlines til Stavanger/Sola

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Dette diskusjonstemaet har blitt automatisk laget fra Turkish Airlines til Stavanger/Sola-oppropet.


Gjest

#1

2014-11-15 20:06

Bedre fly ruter tıl Tyrkıa

Gjest

#2

2014-11-15 20:08

heı vı æ ganske mange tyrkiske i  Stavanger derfor har vi stor. Behov fer mer muligheter på fly  ruter til Tyrkia .


Gjest

#3 Ønske inderlig rutefly fra stavanger til konya

2014-11-16 00:17

Ønsker helst rute fly direkte fra stavanger til konya. Vi er en stor majoritets gruppe fra konya med mangen barn. Derfor er våres reiser veldig tungvint til vårt by. Reisen vår er så vaskelig vært år. Dere vil ikke angre på dette valget. Vi blir bare en større gruppe som reiser ikke bare sommer fordi jobben tillater ikke det og reiser mer en en gang fordi det oppstår mye familie begivenheter som vi vil være med på. Har mange her som har foreldre fra første generasjon som reiser ofte og i lengreperioder p.g.a ferier og alle helligdager de vil være med slektningene sine der. Som sagt har mangen her har barn de ønsker de skal skjenne sine familier der også. Har lenge reist te istanbul og ankara for å komme te konya i årevis. Har mangen som ikke kommer te å underskrive her p.g.a opptatt med jobb og lignende slik at dette skrive er på vegne av dem også. Vet om mange nordmenn og folk med andre nasjonaliteter som reiser hvert år til konya. Byen er en stor turist atraksjon og har veldig gode infrastruktur og utvikles veldigt fort for å bli en internasjonal by som også en en metropolis by men folk fraallenasjonaliteter. Byen har også stor europa standart helsesystem der folk øsnker å gå til. Har master grad innen internasjonal reiselivsledelse og har reist mer en en gang pr.år for å få med meg alt det jeg skrev her. Snakket med mange om disse problemer og alle de punktene jeg skrev om er også på vegne av dem. Ønsker ikke reise om nettene der rutefly er i de tidene. Som sagt mangen har barn og eldre som reiser mye.ønsker på positiv svar.


Gjest

#4

2014-11-16 00:29

Vi har fortjent å få en DIREKTE rute fly te tyrkia fra stavanger med faste avganger hele året til byen vår. vi er en stor grupppe med mer en andre nasjonaliteter som er i mindre antall og som har rute fly til deres by. Gi oss en mulighet og en prøve periode og da vil dere se og vinne mye på å gi oss fast og direkte rutefly til konya fra stavanger. gi oss i hvertfall noen i sommer og noen i våres hellig dager og det ikke skulle passe først i en år med fyninger. La oss ta en god og velfortjent ferie 


Gjest

#5 Re: Ønske inderlig rutefly fra stavanger til konya

2014-11-16 09:39

#3: - Ønske inderlig rutefly fra stavanger til konya 

 Syns du skal vær litt realistisk. Når det er masse hinder for istanbul så er det nok ikke konya alternativ. Du har master i reiseliv så du burde vite mer at en så stor by som istanbul og punkt for transit ville vært mer logisk enn konya. Selv ville jeg vært takknemlig å kunne reise til istanbul direkte uten mellomlanding noe som ikke fins idag. 


Gjest

#6

2014-11-16 15:20

artik o thy amblemini stavanger semalarindada görmek istiyoruz

Gjest

#7 THY

2014-11-25 19:43

bildiginiz uzere stavanger bir petrol sehri ve burdan asya ve avrupaya istanbul uzerinden baglantili ucus yapa bilecek cok is adamlarida mevcut..burda oldukca fazla taksi sahibi insanlarimiz da var,elimizden geldigi kadar ile arabalarimizda thy nin reklaminida yapacagiz ;)