Folkeopprop imot EU-maktoverdragelse !
(Foto: Lise Åserud / NTB scanpix)

Flertallet på stortinget (Høyre, FrP, Venstre og AP) ønsker å overføre enda mer makt fra Norge til Brussel, ved å knytte Norge til EU sitt finanstilsyn. Ved å knytte finanstilsynet til EFTA/ESA, benytter partiene seg av et smutthull som ellers ville ha gjort et slikt vedtak i strid med den norske grunnloven.

Allerede før vedtaket er tatt, har EFTA ansatt en byråkrat som skal sørge for at Norge kopierer alle EU's vedtak på området. 

Norge er et selvstendig land, som skal ha råderett over egne institusjoner og eget lovverk. Dette vedtaket er enda et skritt på veien som kan føre EU-medlemskap inn bakdøra for Norge, i strid med våre to EU-folkeavsteminger.  

Det har dessverre blitt åpenbart at vi trenger et bredt, landsdekkende opprop som minner Stortinget om at de ikke har støtte i folket til å flytte makt og suverenitet ut av landet. Makt skal ikke føres ut av landet uten at det i det minste har blitt holdt folkeavstemning om det først!

Skriv under, del, og vis stortinget at de går feil vei!

 

Nok får være nok!

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Rogaland Senterungdom kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...