Hvorfor skal ikke mennesker med komplekse traumesymptomer og dissosiative lidelser få tilgang til et adekvat og tilpasset behandlingstilbud?  #rettilretthjelp

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

#rettilretthjelp - oppropet engasjerer

2023-02-13 18:30:40

Det er 3 døgn siden oppropet ble publisert, etter uker med samarbeidsmøter, drøftinger og idè myldring i arbeidsgruppen.
Vi er overveldet over responsen men ikke overrasket. Det er på høy tid å løfte fram at mennesker med komplekse traumesymptomer og dissosiative lidelser får tilgang til et adekvat og tilpasset behandlingstilbud. 

Det er sterkt å lese kommentarfeltet i oppropet hvor dere deler tanker og erfaringer. Takk for at dere deler!

Arbeidsgruppen vil jobbe videre med hvordan vi skal få budskapet vårt frem til myndighetene på en slik måte at nødvendige endringer i behandlingstilbudet for denne gruppen vil skje på sikt. Vi har kontakter innen media som vi hjelpe oss med dette, men vi er likevel avhengige av at oppropet holdes levende over tid i brukerorganisasjoner, fagmiljøer og samfunnet forøvrig. Vi håper dere fortsetter å dele oppropet i deres kontaktnett.

Vi har etter 3 døgn passert 1300 signeringer av oppropet og håper at nye signeringer vil fortsette å strømme inn i dagene som kommer. 

I tillegg har vi opprettet en facebookgruppe hvor vi vil dele aktiviterer mtp det som skjer i forbindelse med oppropet i tillegg til aktuelle artikler og kronikker og invitasjoner til innspill.

Sjekk gruppen; rettilretthjelp #retttilretthjelp

Takk for ditt engasjement i oppropet!

 

På vegne av oppropets forfattere

Gro Harestad

 

 


Gro Harestad, Arne Blindheim, Ellen Jepsen og Marianne StraumeDel denne underskriftskampanjen

Hjelp dette oppropet å innhente flere signaturer.

Hvordan markedsføre et opprop?

  • Del oppropet på Facebook-veggen din og i grupper som har med emnet i oppropet ditt å gjøre.
  • Kontakt vennene dine
    1. Skriv en melding der du forteller om hvorfor du har signert dette oppropet. Det er mer sannsynlig at folk signerer hvis de forstår hvor viktig temaet er.
    2. Kopier og lim inn nettadressen til oppropet i meldingen din.
    3. Send beskjeden ved hjelp av e-post, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram og LinkedIn.Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...