Trygghet for dyr!

Vi ser stadig at dyr, spesielt katter blir dumpet av sine eiere til fordel for noen uker i Syden. Det er ikke bare trist, det er direkte ondskap.

Hvorfor er det ingen lov som sier at man må være egnet til dyrehold før man skaffer seg dyr? Da hadde dette problemet blitt mye mindre, og vært en stor trygghet for dyrene. Da kunne vi i større grad unngått både dyremishandling og at dyr blir dumpet av eiere som ser på de som et midlertidig leketøy.

Vennligst signer og gjerne del dersom du er enig at vi trenger en lov som gjør at potensielle dyreeiere må sjekkes i form av spørreskjema, tester og lignende for å avgjøre om dyret skal beholdes og elskes livet ut eller om det er en bruk - og kast vare.

Det bør også bli innført strenge straffer for dyremishandling og neglisjering. Straffene i dag er til å le av og er omtrent ikke-eksisterende. 

Det viktigste er at dette blir satt fokus på og at vi bruker vår stemme for de som ikke har en. 

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Cristina Maria Solem kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook