Støtt vårt krav om frihet til å velge covid-19-vaksine uten mRNA og DNA!!!!

STEM for FRITT VALG av leverandør av Covid-19-vaksine, uten farlige bivirkninger, enten førstegangsvaksine eller som boosterdose.

Franske VALNEVAhar laget en Covid-19-vaksine, fri for mRNA og DNA, produsert etter velkjent og velutprøvd vaksineteknologi, basert på inaktivert/drepte virus. Men dette legemiddelfirmaet, som ligger i Nantes i Frankrike, har verken stor markedsføringskapital eller maktposisjon, og kan derfor ikke konkurrere med for eksempel verdens største legemiddelfirma, Pfizer. I Frankrike pågår det en stor underskriftskampanje for at folk selv skal få bestemme hvilken covid-19-vaksine de vil bli injisert med, for det meldes om stadig flere som har fått alvorlige bivirkninger etter vaksinasjon med Pfizer`s og Moderna`s. I likhet med Frankrike kan vi i Norge ikke selv velge vaksine, selv om vi vil betale for vaksinedosen av egen lomme. Valneva`s Covid19-vaksine er godkjent i EMA, og flere land i Europa har tatt den i bruk. Den kan benyttes som grunnvaksine mot Covid-19, og da som 3 doser med tidsintervall i mellom.Den kan også gis som booster-dose til de som har fått f.eks 1. og/eller 2.dose mRNA-vaksine, men etter 6 måneder. Deretter oppnår man beskyttelse mot alvorlig sykdom i ca 1 år. Nå ber jeg alle som av ulike grunner ikke kan eller vil la seg injisere med flere mRNA-doser om å støtte denne kampanjen for å få Valneva`s til Norge. Så vær så snill å trykke liker, del og skriv under. På forhånd takk

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg unni stubseid bjerke fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...