Stans Spektrum

Vi krever at utbyggingen på Nidarø i Trondheim må stanses til fordel for en løsning som ivaretar bymiljøet, kulturen, idretten og messebyen.

Spektrum-fra-Ila.jpgBildet viser nye Trondheim Spektrum etter den planlagte utbyggingen. Illustrasjon: Link Arkitektur

Den 14. mars 2017 vedtok Bystyret i Trondheim med 36 mot 31 stemmer å gi klarsignal for bygging av en ny storhall på Nidarø, en verdifull grønn lunge for hele byen. Det er også et sårbart boligområde med dårlig kollektivdekning og store trafikale utfordringer. Beliggenheten i enden av en blindvei er dårlig med tanke på beredskap. Hele byen vil tape på en slik plassering av storhallen:

  • idretten får dårlig tilgjengelighet for både aktive og for publikum 
  • konsert- og messearrangører må kjøre store trailere med utstyr gjennom kun én tilførselsvei
  • beboerne på Nidarø får bomiljøet forringet
  • St. Olavs hospital får trafikk gjennom sykehusområdet som hindrer tilgjengeligheten til sykehuset
  • folk i byen som vil ha en miljøvennlig by å leve i mister verdifulle natur- og rekreasjonsområder på Nidarø

Vedtaket er beskrevet i saksfremlegget Detaljregulering av Del av Nidarø, detaljregulering, sluttbehandling Arkivsaksnr.: 14/57597 (80486/16), se Trondheim kommunes møtedokumenter 

For å signere oppropet skriver du inn navnet ditt og klikker på knappen "Signer dette oppropet"

Initiativtakere til dette oppropet er Nidarøs Venner, en tverrpolitisk aksjon for å bevare Nidarø. Se også oppropet fra kulturlivet

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Stein Thue fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )