REDD GEITA RANDI

Nok et år har geita Randi gått inne alene i en bås hele vinteren, helt alene som alle tidligere år. Nå er hun ute i den lille inngjerdingen sin, hvor hun skal stå som et utstillingsobjekt, eller leketøy, alene hele sommeren, før det er inn i den kalde betongbåsen igjen. Geiter er flokkdyr og Randi har det ikke bra. Randi tilhørte familien, men en dame som mener Randi passer bedre som pølse enn på frigården Dale Store Gård (....), tok seg friheten til å "ta over geita". Om sommeren drar "eier" vekk, uten noe tilsyn til Randi. I fjor var pelsen hennes 3 × verre enn nå. Tovet, skitten pels som måtte klippes av, noe jeg selvfølgelig gjorde. Men dette mente "eier" var dyreplageri (...)

I tilegg er plassen Randi holder til på ikke trygg for henne. Dette fikk stakkars Randi erfare da Russepresidenten i Molde misbrukte henne. Randi ble slept 60-70 meter fra stallen ned til et boblebad hvor noe traumatisk må ha skjedd henne siden det ble funnet geitehår på veien ned og i boblebadet😭 

Jeg får så vondt av Randi, som står der år etter år, alene..💔💔💔 "Eier" påstår at Randi produserer helsemelk (??), og at det er derfor jurene ser både betent og altfor store ut, men Randi har aldri vært drektig, aldri født killinger, så hvordan, og hva hun mener med helsemelk aner jeg ikke. Jeg håper Randi kan få leve sine siste år med artsfrender på en rolig frigård.

Please del og signer sånn at Randi kan få oppleve lykke, omsorg, kjærlighet og trygghet💚🙏

Takk til alle som signerer💕

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Lene kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook