Ny asfalt på Fv 298 mellom Beiteråsen og Kvisvik

Screenshot_20200318_103626_com.google_.android_.apps_.maps_.jpgScreenshot_20200318_103318_com.google_.android_.apps_.maps_.jpgScreenshot_20200318_103518_com.google_.android_.apps_.maps_.jpgFylkesvei 298 fra krysset på Beiteråsen til Årsund skifte i kvisvika er i svært dårlig forfatning, og trenger en kraftig opprustning og ny asfalt!!

Dette er "innfarts åren" til flere store hyttefelt, 2 campingplasser, 1 dagligvarehandel og mange fastboende, og veien siger, sprekker og forfaller mere og mere for hvert år som går!!

Det er blitt snakket om ny asfalt, men ingen vet noe konkret. Å legge lag på lag med asfalt år etter år på mindre strekninger holder ikke lengre!! Vi vil ha en opprustet vei med ny asfalt!!

Vi ønsker å samle så mange underskrifter som over hode mulig! Deretter blir det skrevet ett grundig dokumentert skriv som taes med til ett møte med fylke, der vi også legger ved alle underskriftene!!

Gi din underskrift og bli med å kjemp for en bedre vei!! 👍

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg John Finnøy kvisvik fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.




Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...