La fotballspillerne delta på Special Olympics.

fotballspecialolympics_liten.png

I sommer gikk Special Olympics World Games av stabelen i Berlin med 7000 deltagere. Special Olympics er verdens største inkluderende idrettsarrangement som arrangeres sommer og vinter med 2 års intervaller. Norges Idrettsforbund (NIF) sendte en tropp på 44 utøvere , som bidro til tidenes medaljefangst.

Store idretter som håndball, svømming, turn, golf og friidrett sendte utøvere, men dessverre ikke fotball. Norges Fotballforbund (NFF) har ikke sendt utøvere til Special Olympics siden 2011.NIF opplyser til TV 2 at det er de ulike særforbundene som må ytre et ønske om å få delta, men det ønsket har dessverre ikke kommet fra fotballforbundet.

Det å få konkurrere med flagget på brystet er den største ære en idrettsutøver kan gjøre. Dette gjelder også for norske fotballspillere som har en utviklingshemning.

Idrettsglede for alle, som er NIF sin visjon, må også gjelde utviklingshemmede som spiller fotball.

Bli med og signer på oppropet om du mener at også mennesker med utviklingshemning bør få oppfylt sin drøm å spille fotball med det norske flagget på brystet.


Norsk Forbund for Utviklingshemmede    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Norsk Forbund for Utviklingshemmede fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLERBetalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...