KS får ikke ignorere sykepleiere i kommunal sektor.

Sykepleiere i kommunehelsetjenesten vil ha samme lønnsbetingelser som sykepleiere i sykehus sektoren.

Nå trenger vi støtte i en tøff tid!
Sykepleiere i Norges kommuner har i denne pandemien stått på for den strategien som helsemyndighetene har lagt opp til. Vi har bidratt med vårt for å bremse smitten.

Sykepleiere i kommunene jobber mer uforutsigbart og har en langt tøffere arbeidshverdag enn til vanlig. KS rådgir arbeidsgiver til å kreve mer av oss enn vanlig og vi har stilt opp lenge før vi ble beordret.

I tillegg har vi, som de sykehusansatte sykepleierne, vært ryddige og inngått avtale med arbeidsgiver organisasjonene om store inngripende unntak fra Arbeidsmiljøloven. Det mener vi KS må be kommunene betale for. Kompetansen vår er ikke gratis.

Ved å signere dette oppropet støtter du at sykepleiere i kommunene, som har fått endret sin arbeidshverdag på grunn av korona, får de samme kompensasjonene som de på sykehus!

 

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Kristin Sundet kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.




Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...