Hva med ungdomsklubben i Kroken???

Hva med ungdomsklubben i Kroken???

Å sette av kommunale ressurser til ungdomsarbeid i Drangedal er helt nødvendig og veldig bra, men alle ungdommer er ikke i Drangedal sentrum.

Foreningen Neslandsvatn Stasjon har siden i høst åpnet dørene for ungdommen en gang i uken. Hver torsdag samles ungdom i hyggelige omgivelser.
De lager mat, spiller spill, skravler og hygger seg sammen. Det er sånn det skal være og det er sånn vi vil ha det for de unge i lokalsamfunnet.
Men det må finansieres.

Drangedal kommune lyser nå ut to 25 % stillinger til en midlertidig ungdomsklubb på Røde Kors huset i Drangedal.
I tillegg til to 25 % stillinger som allerede eksisterer.
Det er satt av 600.000,- i budsjettet for 2023 til drift av midlertidig ungdomsklubb.

Vi mener at et offentlig åpent lavterskeltilbud til ungdommen er et kommunalt ansvar, og at det bør etableres der som ungdommen er. Ungdomsklubben på Neslandsvatn Stasjon er allerede etablert, men kan ikke fortsette uten økonomisk driftstøtte fra kommunen.
Hva med å støtte eksisterende tilbud i stedet for å etablere flere midlertidige tiltak?

Vi ber Drangedal kommune om finansiell hjelp til videre drift av ungdomsklubb på Neslandsvatn Stasjon.
Hva med å gi minimum 25% av avsatte midler til ungdomsklubben på Neslandsvatn stasjon, der det allerede er etablert en ungdomsklubb?

 


Cecilie Solheim, Hanne Dalen, Sigtru Nesland, Lisa Veronika Haugland, Bjørn Nicolaysen, Thea Danielsen Fjørtoft, Gordon Miles, Cathrine Haugland, Trine Eskildt Løvstad, Kjell Tore Andreassen    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godtar jeg at Cecilie Solheim, Hanne Dalen, Sigtru Nesland, Lisa Veronika Haugland, Bjørn Nicolaysen, Thea Danielsen Fjørtoft, Gordon Miles, Cathrine Haugland, Trine Eskildt Løvstad, Kjell Tore Andreassen vil kunne se all informasjon jeg oppgir på dette skjemaet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.


Jeg samtykker til behandling av opplysningene jeg oppgir på dette skjemaet for følgende formål:
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...