Nei til reservasjonsrett for fastleger

Quoted post

Ja til livet

#550

2014-03-18 19:49

Det er en skam at så mange mennesker i Norge støtter dette. En lege med samvittighet og med respekt for livet skal selvfølgelig få reservere seg. Det finnes tydeligvis nok av helsepersonell som ikke har det, så om noen av våre leger reserverer seg - hva gjør vel det. JA TIL RESERVASJONSRETT.

Gi en stemme for livet: http://www.opprop.net/ja_til_reservasjonsrett_for_fastleger

Replies

Tore L. Tangen

#565 Re:

2014-03-19 11:02:38

#550: Ja til livet -

Signert med glede. Denne kaklinga til disse hodeløse hønene er verre en kaklinga til hønene i eventyret om fjære som ble til en hel høne. Disse hodeløse hønene kakler fjæra til tusen hønsegårder.

Natas

#572 Samvittighet du, vittig det der.

2014-03-19 12:31:56

#550: Ja til livet -

Lurer på om dette er samme legene som har samvittighet til å medisinere de unga de hjalp til å bringe til verden når barnet etterhvert får problemer på skolen fordi familien er fattig f.eks, eller barnet er et resultat av overgrep, med en depimert mor som blir pumpa full av antidepressive etter et utall forsøk på å ta selvmord. Er det de samme legene? Hva snakker du egentlig om når du snakker om samvittighet. Er det en påtatt samvittighet for å virke best mulig i guds øyne, men den ekte medmenneskelige samvittighet er druknet i falske gjerninger. Jeg sier ja, til livet og bestemme over sin egen kropp. Om du har lyst til å bruke kroppen din til å kaste deg ut av et fly uten fallskjerm, skal ikke jeg stoppe deg, om ditt eneste ønske er å fly fritt i lufta før du dør. Det der styrer du helt selv kjære medmennske, bare du er lykkelig.