la Tobias Andre få komme hjem


Gjest

/ #4

2013-02-05 22:33

jeg var en av de som trodde historien til Tine og Tor Kristian var for "god" til å være sann.. jeg trodde det måtte være noe mer, noe utover det Tine fortalte inne på gruppa vår.. jeg var skeptisk og uttrykte dette til Tine. da fikk jeg tilgang til vedtaket.

det jeg sitter igjen med av inntrykk etter å ha lest dette vedtaket er at det like godt kunne vært meg som mistet sønnen min..
for grunnlaget har de funnet hjemme hos meg og...
jeg prøvde tenke meg om når min lille sønn sist spiste.. jeg fullammer men kan ikke gi et nøyaktig klokkeslett til svar; han spiste når han sist var sulten..

det har vært dager hvor både meg og samboer har sovet utenom normal døgnrytme for å være opplagt når junior er våken.. vi har til og med hatt lillegutt i senga si på soverommet mens vi sovnet i stua.. hadde selvfølgelig babycall til stede og døren oppe, men ser ikke helt hvordan dette er annerledes enn at Tine og Tor sov på soverommet mens Tobias sov i stua.

som nybakt mor med samboer jobbende i Nordsjøen må jeg innrømme at husarbeid ikke står høyest på lista og leiligheten vår har til tider vært bomba.. men det er noe som heter lykkelige barn foran strøkent hjem. jeg bruker heller energien min på å være tilstede for sønnen min når han er våken enn å rydde, så tror helsesøster hadde fått bakoversveis om hun hadde sett hjemmet vårt av og til..

samboeren min ble og plassert i forsterhjem som 12åring, og har i perioder hatt trøbbel med tilknytning. . Alt forandret seg etter vi ble sammen og jeg skjønner ikke hvorfor fortiden hans skulle gjøre han til en dårligere pappa?

den eneste forskjellen på Tine og meg er at jeg ikke har hatt noen historie med narkotika.. samboer er heller ikke hatt trøbbel med misbruk..

på meg virker det som at barnevernet har bestemt seg på forhånd i denne saken.. jeg mener de må få opplæring i barnestell på lik linje med alle oss andre vanlige mødre.

skulle Tobias tatt skade av å være sønnen hjemme hos Tine og Tor er jeg helt enig i at noe må gjøres, men man blir tar ikke et barn før man har prøvd alt.

heia rettferdighet og heia Tobias. måtte det skje det som er til det beste for deg lille venn!