Nei til reservasjonsrett for fastleger


Gjest

/ #522

2014-03-18 11:04

FYYYY SKAMME SEG!!!! Disse hestkukan, har ikke fitte nok til å fatte å begripe hvordan dette kan på føre fare for liv og helse for kvinner!
Dette er en sak for damene som ikke mannfolka sku ha blanda seg opp i!!

Dama her er I MOT reservasjonsretten etter som jeg er en av dem som har opplevd dårlige opplevelset i fra helsevesenet når jeg var 17år, ble voldtatt og ble gravid. Jeg unner ikke min aller værste fiende eller dagens unge jenter som er blitt voldtatt skal få oppleve den iskalde traumatiske behandlingen av legene jeg fikk som ungdom og ønsket å ta abort -reservasjonsretten vil gjøre det et sant helvete for incest og voldtektsofre med å ta kontakt med helsevesenet fordi det blir enda en traumatisk bukt til å gå dørstokk mila til legekontor etc.som er stor nok allerede i fra før.

For dem av dere som IKKE har opplevd å bli sekuelt misbrukt eller voldtatt er rimelige clueless hvordan det er for dem som har overlevd hele dritt smørja og hvordan dette vil på virke voldtekts ofre i fremtiden.

Nå som denne reservasjonsretten saken har rullet rundt i det offentlige rom så er det mange voldtekts ofrer og survivors som sliter med flashback og traumer som får revet opp sine traumatiske sår på nytt. Hvorfor?

JO for reservasjonsretten rammer oss kvinner og voldtekts/incest ofre som gruppe mer enn noen andre i fremtiden og det er et tilbake slag for kvinners rettighet for å bestemme over sin kropp og ikke minst få SAMME helse tilbudet som menn...prisipielt koker det ned til en likestillings sak! skulle tro at lever i 1960/70 tallet og ikke i 2014!