Fastleger skal ikke nekte abort

Mona

/ #191

2013-10-30 18:51

Hvorfor er det flest menn som er abortmotstandere? 100% av dem vil aldri bli gravide. Det er lett å mene noe om noe som ikke rammer en selv. Det blir forferdelig egenrådig.

Er kvinnen virkelig så lite verdt at en ubevisst liten celleklump skal veie tyngre enn hennes rett til liv? Jeg er absolutt sterkt imot å bruke abort som prevensjon, men hvor mange er det som gjør det? De som gjør det skulle jo vært sendt til psykatrien istedet. Jeg vil tro de fleste bruker abort som absolutt siste utvei, og da ikke en særlig behagelig utvei heller.

La nå mennesker ha rett til å bestemme over sitt eget liv og sin egen kropp. Jeg synes ikke abort er "riktig", men jeg synes heller ikke det er riktig å frata en kvinne hennes rett til å bestemme over seg selv! Det fødes nok barn i verden, vi greier ikke å ta vare på de som allerede eksisterer engang.

Vi har sluttet å tro på gud, vi tror på mennesket, hvorfor skal da denne lille celleklumpen som nærer seg på kvinnen være et mirakel vi ikke kan unnlate? Hvorfor? Fordi det er et påbegynt menneske, hva så? Kvinnen er bevisst hva som skjer med henne, det er ikke dette fosteret.