Vi som vil beholde videregående skole på Skjervøy

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Dette diskusjonstemaet har blitt automatisk laget fra Vi som vil beholde videregående skole på Skjervøy-oppropet.


Gjest

#26

2013-11-12 21:18

Kom til Skjervøy å se ka som skjer hær!! Det e ett samfunn i stor utvikling!

Gjest

#27

2013-11-13 06:57

Her prøver Skjervøy å utvikle et bærekraftig kompetansesenter som skal være levedyktig og et kraftsenter for arbeidsliv i Nord-Troms. Her må fylket slutte å true og begynne å lure på om ikke dette kan være framtida for vekst i Nord.

Gjest

#28

2013-11-13 14:35

Syns det er direkte frekt og hensynsløst hvis dette foretaket går igjennom. Det vil koste en familie ca 60 tusen pr år å ha ett av sine barn boende i Tromsø. Det vil bli en stor økonomisk konsekvens for masse familier!! Dette er i hele tatt bare veldig frustrende og trist. Magnus Mæland, du Skjervøygutt. Det hær gjør du bare ikke!! Det blir som å slå av lysan på hele Skjervøy.


Gjest

#29

2013-11-14 15:58

Her må vi stå på!

Gjest

#30

2013-11-14 16:39

Eg e no ikke ifra Skjervøy men, eg syns at heile det forbainna fylkesrådet kan ta seg en bolle. Hvis dettan blir vedtatt da blir Skjervøy en stusselig liten plass uten ungdommer og unge familier. Eiendomsmeglene i Tromsø blir å se dollar tegn i auan og stig prisan med rein fornøyelse for en fortreffelig budkrig i boligmarkede i Tromsø. Ja om ikke det va dyrt nokk fra før av. Ungdomman drar fra familian og blir tvungen til å bli bosatt i byen. Og ikke nokk med det, dæm vil legge ned hurtigbåt transporten mellom Skjervøy og Tromsø. Også blir det nedtrekk i produksjonen på busskontraktene! E ikke helt sikkert på ka dæm meine med det men, det høres ikke bra ut. Greit at man skal spare men faen da! Unnskyld språket men dettan tar kaka.

En lengere planlegging og sparing hadde vært smartere. De skulle aldri ha kjøpt de hurtigbåtene til flere millioner, som ikke engang tåler vann. Så har fylkeskommunale transportselskapet i Troms har opparbeidet seg et underskudd på 90 millioner kroner. Pluss så har KOFA, klagenemnda for offentlige anskaffelser, forhåndsvarslet et straffegebyr på 13.5 millioner kroner for ulovlig anskaffelse av hurtigbåttjenester. Hurra!

En ting til om den fantastisk transporten. De nyinnkjøpte bussene skapte store problemer som skulle brukes på rutenettet i Tromsø.

De viste seg å være lite egnet til bruk på nordnorske vinterveier, og spesielt på de kuperte veiene på Tromsøya. Her gikk det galt flere ganger, også med livstruende situasjoner som følge. Troms fylkestrafikk fikk skylda for mye av elendigheten.

Fortvilt...


Gjest

#31

2013-11-14 19:02

Vidregående er viktig for stedet Skjervøy.
Gjest

#32 #32

2013-11-15 04:58

Viktig å utbrede distriktene, ved en eventuell nedleggelse av Skjervøy vgs vil ungdom som ønsker å ta en utdanning flytte til mer sentrale strøk, som Tromsø. Distriktene vil bli fraflyttet og ansatte vil miste jobbene sine. Et Norge som vil beholde folk i distriktene vil derfor få motsatt effekt av dette ønsket ved nedleggelse av noe som holder de lokale på hjemplassen sin.

Gjest

#33

2013-11-18 16:09

Synes det er latterlig at de skal legge ned Skjervøy Vgs! VI som barna på Skjervøy burde få bestemme litt mer, det er tross alt vårs framtid det er snakk om. Jeg vet også at vi sliter med å holde befolkningen oppe. Dere trenger folk! Så hvorfor tvinge oss til å pendle/flytte her ifra pga. skole?

Gjest

#34

2013-11-30 13:49

Kunne de ikke heller lagt ned noen skoler i Tromsø? trur det hadde blitt en annen lyd i pia da.