La Ringnes Park fortsatt være et godt og trygt bomiljø

La Ringnes Park fortsatt være et godt og trygt bomiljø / Kunngjøringer / Kan vi risikere at VÅRE lokale politikere mener Ringens sin planlagte pub er så kulturell at de «fortjener å ha åpent til kl. 0330? / Kommentarer


Gjest

#1

2018-03-24 22:35

Om du ikke ønsker at det skal etablerer en pub klint inn på oss, er det to ting DU kan gjøre for å forsøke å påvirke våre lokale politierke i helse og mestringskomietten til å vedta i vår favør 19. april kl. 18.

Ringnes Brygghus AS i Thorvald Meyersgate 2A har nå søkt om skjenkebevilling for øl, vin og brennevin til en pub med plass til rundt 150 gjester og med åpningstid til kl 01. alle dager.

Skriv inn at du er imot, gjerne med en kort begrunnelse innen fristen som er allerede 3. april. Fint om du setter styret på kopi sik at vi kan følge med på hvor mange som sender inn til: postmottak@bsa.oslo.kommune.no / Oppgi deres «REF» 2018/134

- evt. pr- post til Bydel Sagene, Thorvald Meyers gate 2A, 0555 Oslo

Møt opp på åpent kvarter kl. 18-1815 i den åpne kvartere – uansett om du har lyst til å se noe – vil et stort oppmøte viser våre lokale politireker at vi virkelig ikke vil ha denne offentlige puben plassert klint inn på oss. Ta gjerne med barna dine.

DET ER NÅ ELLER ALDRI VI SAMMEN HAR EN SJANSE TIL Å FORSØKE Å FORHINDRE AT DET BLIR EN OFFENTLIGE PUB UTEN SPISEPLIKT I VÅRT BOMIJØ!

Er det få som skriver inn, er det få som møter på det åpne kvarterer, stiller vi svakt. Du må gjerne også oppfordre flere til å skrive på oppropet – for eksempel har din kone, din samboer osv skrevet under.

DETTE HANDLER OM VÅRE HJEM! DET HANDLER OM AT VI ØNSKER Å BEVARERE VÅRT LITT SKJERMEDE OG ROLIGE FAMILE- OG BARNEVENNELIGE STØRK.