Fjern forbudet mot bading på Grilstad Marina

 

Nylig har stigene på Grilstad Marina blitt stengt. Grilstad Marina har  i mange år vært en av de mest populære badestranden i Trondheim. Det var en brygge man kunne hoppe fra, en bru og mange stiger man kunne klatre opp for å komme seg opp av vannet. I tillegg var det en gressplen like ved badeplassen. Man kan si at det var perfekt. Grilstad var høydepunktet i sommeren til ungdommen i Trondheim. Men nå har eierne av Grilstad Marina bestemt seg for å stenge HELE plassen. Jeg og mange flere synes dette er veldig naivt. På skiltene som stenger av badeplassen står det at det er sterk strøm og fare for båter i vannet. Det jeg synes er rart med dette er at Ingen har skadet seg på Grilstad Marina av disse grunnene siden badeplassen åpnet. Hvorfor skal de da stenge badeplassen på grunnlag av sterk strøm eller båttrafikk når det tydeligvis har vært trygt i alle år Grilstad Marina har vært åpen for bading. 

Temaet om støy på Grilstad Marina er et klart motargument mot dette synspunktet av saken. Men Grilstad Marina er en offentlig park. Både kanalen, sitteplassene, volleyballbanen og gressplenen. Det var dær før boligene på Grilstad Marina ble bygd. Da må de som bosetter seg i boligene regne med at det blir bråk og støy på den offentlige parken. Da synes jeg og mange andre at det er urettferdig at de kan komme å klage og stenge ned en populær badeplass for ungdom når vi var dær først. 

Så kort oppsummert har innbyggerne på Grilstad Marina stengt ned badeplassen for sin egen velfærd og være, uten tanke på ungdommen som kommer og koser seg på en varm sommerdag med et deilig bad og en komfortabel gressplen å ligge på. Derfor synes vi at vi har rettferdig at vi får vår badeplass tilbake! 

Så hva sier dere? 

Skal vi bare la de urettferdige voksene ta fra oss badeplassen vår? 

NEI! VI SKAL TA DEN TILBAKE! 

 ! VIKTIG! GÅ INN PÅ MAIL ETTER DU HAR SIGNERT FOR Å BEKREFTE ELLER SÅ REGISTRERES IKKE SIGNATUREN! 

 


Folkeaksjonen for bading på Grilstad marina    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Folkeaksjonen for bading på Grilstad marina fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )