Direktedemokrati

Er det noen som føler at politikerne som er valgt inn av oss folket sover i timen og at dette har vedvart i for lang tid? Eller at det nødvendigvis ikke er innsatsen deres, men heller hvordan styresettet fungerer hvor det er om å stikke flest mulige kjepper i hjulene til hverandre. Hva med å lese medier som tydelig vinkler mot en politisk agenda- SEME: Search Engine Manipulation Effect er verktøyet Google og andre medier bruker når folk søker etter informasjon på nett. Nå har vi prøvd både rødt og blått hvorpå resultatene ikke er tilfredsstillende, så her er noen tanker om fremtidige Norge og hvordan alle kanskje kan bli fornøyde.

Vi ønsker direkte avstemninger hvor folket stemmer direkte på saker som påvirker deres lokalsamfunn. På denne måten vil kommune, fylke og distrikt på sikt tiltrekke sine likesinnede og vi får en statestikk på hva som virkelig fungerer av struktur, lovverk og sosiale normer. Direkte demokrati baserer seg på det mest rettferdige og velfungerende demokratiske styresettet i dag, nemlig Sveits, og styres som en flat organisasjon som behandler folk sine stemmer. La oss fremme nasjonalisme fremfor globalisme. La oss leve i et samfunn hvor alle blir hørt og det er lov å være kritisk, hvor vi slipper stempler som klimafornektere, innvandringsfiendtlige og opprørere bare fordi vi oppfatter samfunnet annerledes enn hva globalismen tilsier. Et samfunn hvor man deler informasjon fra alle vinkler og belyser og belærer informasjon basert på kunnskap og ikke personlige eller økonomiske vinninger. Da kanskje vi hadde hatt den beredskapen som var nødvendig 22 juli og nå under Corona spredningen. 

 

Dette er en folkebevegelse som innebærer et helt nytt styringssett, hvor vi slipper såpeoperaen fra Karl Johansgate 22(Stortinget). De som sitter i partiet vil være nøytrale og sørge for at alle får mulighet til å debattere slik at alle ideer, tanker og meninger vil bli hørt. Hva vil du at dine skattepenger skal bli brukt på? Hva vil du endre på av regelverk? Vi har kommet dit i dag at vi ble innmeldt i Schengen, Acer, på lik linje med EØS, uten avstemning (neste stopp EU), nesten all maten vi konsumerer er stappfull av giftige stoffer slik at den ikke råtner, slik at dyrene ikke engang rører den og det er så mye sukker at det er dødelig. Vi er i realiteten voksne mennesker som ikke kan mate oss selv dersom butikkene ble lagt ned. Vi er en av verdens største bidragsytere i u-hjelp, men samtidig så sulter 180 millioner barn bare i Afrika hver eneste dag så det funker tydeligvis ikke. På verdensbasis lider 1/6 av hunger. La oss heller opprette egne programmer hvor 100% av bidragene går til de som trenger det istedenfor korrupte regimer som kun gagner diktatorene. Husk det at artisten Akon finansierte solcellepaneler til 600 millioner afrikanere iløpet av 1 år, så hva er det disse store hjelpeorganisasjonene somler med? Evt starte med våre egne barn og barnevernets tyranni som er internasjonalt kjent. Hvordan kan vi akseptere en verden som alltid har råd til krig, men aldri har råd til å mette jordens befolkning? Les gjerne linken under av Terje Tvedt i Aftenposten og gjør opp din egen mening.

https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/91O7r/Clinton-stiftelsen-og-det-nye-Norge--Terje-Tvedt

Videre:

Bakteriene er snart ressistente mot penicillin og regnskogen er muligens vårt eneste håp mot fremtidige sykdommer, samtidig som den renser forurensingen vår. Hadde vi brukt 6 mnd forbuk av pengene som ble brukt under Irak krigen på regnskogen kunne den vært bevart for alltid. Det er dårlig oppfølging og struktur av kildesortering, hvorfor er ikke slike fundamentale prioriteringer foretatt og vektlagt fra øverste makthaver? Kanskje noen snart skal begynne å tenke i den retning at det skal bo mennesker her 500 år etter oss. Vår tid her vil jo bli markert som en skamfull epoke i menneskeheten hvor vi hadde informasjon, men valgte kapitalisme og makt fremfor sunn fornuft. Starter Norge med å la folket som betaler skatt avgjøre hva pengene faktisk skal gå til kan vi muligens bli kvitt disse tåpelige problemene som vi i utgangspunktet betaler skatt for å ikke ha. Og får vi gode resultater kan du banne på at nabolandene snarlig vil følge etter.

Alkohol og tobakk er tilgjengelig i hver eneste gate og har blitt glorifisert. Har dere sett statistikken på voldshendelser og voldtekt de siste 50 årene? 93% av fjorårets voldtektssaker ble henlagt og voldtektsmann blir behandlet som offer,  vi har ukentlige knivstikkinger, og gjengkriminalitet som ikke passer inn i kardemommebylandet Norge.  Det har økt betraktelig. Terror har siden 9/11 også fått en helt ny betydning og er et kapittel i seg selv. Nrk lisensen og bomringene, mishold av dyr, sviket mot de eldre. Finnes det noen ende på galskapen? Vi har ihvertfall sikret barna våre fra fristende lakrispiper.

Dagens styresett er akseptert verden over og har stått bak grusomme realiteter. Holocaust, slaveri og segregering har alle vært praktisert i "demokratisk ånd". Slik landet har blitt styrt til nå så har vi hatt forbud mot skateboard, joiking, homofili, hekseri og psykadeliske stoffer som studier nå viser oss at har en lindrende og helbredende effekt på sykdommer og hjelper mot avhengighet og psykiske problemer. Norge som alltid har fremstått som et progressivt land, hvor bla. homofiles rettigheter og kvinners stemmerett og arbeidsdeltakelse kan nevnes har vært tidlig på banen sammenlignet med andre land, ikke er mer fremtredende innen ruspolitikk. Samtidig så er det uansvarlig å bruke ressurser på kriminalitet uten et offer og vil i tillegg undergrave organiserte kriminelle nettverk som har blomstret frem med hardere taktikk enn hva vi så før. I dag står vi i fare for å fortsette med en feilende ruspolitikk (Oslo er overdose-hovedstaten i Europa), det kan bli endringer i abortlov, og vi har ikke lov til å praktisere aktiv dødshjelp eller bestemme over vår egen bevissthet forøvrig. Akkurat som om staten skal bestemme når vi selv velger å "sjekke ut", like godt som staten vet når foreldrepemisjonen skal fordeles til hver enkelt. Og når først det å dø nevnes; hva i all verden er vi for et land som har så mye penger, men tillater våre egne borgere å dø i behandlingskø og mangel på medisin fordi det er for kostbart? Er det ikke akkurat denne sikkerheten eller forsikringen om du vil som vi skatter for? Vi har etter grunnloven selvbestemmelsesrett og det står klart " ikke i noe tilfelle må et folk bli berøvet sitt eksistensgrunnlag". Å leve i et fritt demokrati innenfor vårt geografiske område vil jeg påsta er et eksistensielt grunnlag. Vi vil jobbe med å få internasjonale eksperter til å informere og samle masse informasjon for å belyse hver enkelt sak, samtidig som du vil få frem din mening om du er uenig.

Endrer vi ikke på noe snart vil vi ha samme livsstil som amerikanerne hvor vi må ha 3 jobber for å være fattige, 1/3 av oss vil være overvektig med diabetes på kalenderen og barn kommer til å få 3-30 piller av legen daglig. Vi kommer til å stemme på folk som stemmer på politikerne, vi kommer til å få mer arbeidsinnvandring som presser lønna slik at den ikke følger inflasjonen og vi kommer til å sende flere soldater i krig som blir fremstilt som noe helt normalt i en så progressiv verden, preget av trusler om atom,  biologiske og kjemiske våpen. Alle landene kjemper for å være ledende, være rollemodeller og samtidig fryktløse, men si meg; er det ikke nettopp derfor vi har OL? Hår det ikke ann i 2019 å få på plass noe litt mer human avgjørelse enn det som kun påvirker befolkningen av et helt land? I tillegg har aldri ytringsfriheten vært under sterkere press i moderne tid. Gjenger får herje fritt, enkelte miljøer får "groome", men nåde deg dersom du ytrer din mening på facebook - selv som pensjonist med noen få år igjen på jorda. Da har de like mye ressurser som de har til fartskontroller og andre måter å finansiere julebord å spe på hos statskassen. Vi står ved et veiskille hvor vi må velge om saker skal tas til debatt eller skyves under teppet. Skal de som krenkes få øverste myndighet, fordi krenket er en bred betegnelse som kan gjelde mangt. 

Om du lener deg mot høyre eller venstre, blått eller rødt, om du er mann eller dame eller noe midt imellom eller langt ifra. Ved å stemme for denne reformen vil du kunne bo i ditt eget drømmesamfunn der du selv kan fremme sin sak å bringe den til bordet. Din mening blir hørt. På den måten vil ikke de som styrer landet ha noen innvirkning på utfall av enkeltsaker, kun ytre sine meninger på lik linje med alle andre i dette fantastiske landet. I dag styres landet av mennesker langt fra arbeiderklassen og det må være lett å kunne bestemme hvor mye en småbarnsfamilie i oppstartsfasen må betale når man selv har privatsjåfør og reiseregninger dekt. Landet burde i det minste bli styrt av personer med en gjennomsnittlig inntekt etter dagens struktur. Har dere glemt hvem det var som gjemte unna pengene som ble avdekket i panamapapers? Millionene i skatteparadisene. Vi hørte ikke om noe straffereaksjoner der hvor folk flest ville møtt en fengselsstraff. For ikke snakke om de årlige 23 milliardene som ender opp der fra vår felles konto. Har dere glemt hvilke toppstillinger tidligere ledere har kjøpt seg i FN, Nato, Nobel og EU? De ble betalt av våre skattepenger. Vi har ikke råd til nok rom på eldrehjem, men 200 millioner til å sveise kumlokk slik at Obama kan besøke Oslo i 30 min er da ikke noe problem. Vi skal ikke få parkere i Oslo til en rimelig penge og det blir færre plasser, men frykt ikke- det rammer ikke politikerne. En ting som politikerne kanskje burde nevne innimellom er at de er bekymret for 1 millioner barn som forsvinner årlig på verdensbasis. 1 million! Burde ikke politikerne bekymre seg litt for slike verdensproblemer slik at vi ikke blir sugd ned i svelget som rammer så mange andre land? Vi ser jo tiltakene som blir innført når vi får et virus som stenger ned hele samfunnet. Spesielt nå som Norge forvandles til en global smørje og landegrensene forsvinner? De støtter jo tross alt verdensmaktene som står for krigføringen direkte og indirekte. 

Støtt direkte demokrati og gi din stemme og la oss bruke opprop og underskriftskampanjer for å skape det Norge vi og våre barn fortjener. (Dette er ikke knyttet opp mot noe parti- kun en veiledning mot hva forfatter mener kunne være et godt alternativ til fremtidige partier dersom noen har erfaring med å drifte det og er villige til å starte opp, eller allerede har gjort det og ser seg enig). Del dette oppropet og spre budskapet om du kunne tenke deg en slik fremtid. Sammen kan vi oppnå det og endre det Norge vi kjenner idag hvor: rike mennesker betaler rike mennesker for å fortelle middeklassen at det er de fattige sin skyld. Nepotismen sine dager vil være omme.

 

Dette er et styresett for folket hvor partiet kun fremhever hva vi stemmer. Partileder vil kun få jobben om å delta på møter med andre land og opplyse folket om hva som skal stemmes over. Vedkomne vil altså i realiteten ha null makt. Og er det ikke slik vi vil ha det? Vil vi ikke at vi - FOLKET -skal ha makten?

Er det noe som er glemt, eller burde poengteres så vil jeg gjerne høre om det og belyse det i dette oppropet da dine meninger er like viktige som de som er belyst i dette oppropet. 

Signer dette oppropet

Ved å signere godtar jeg at Jørn vil kunne se all informasjon jeg oppgir på dette skjemaet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.


Jeg samtykker til behandling av opplysningene jeg oppgir på dette skjemaet for følgende formål:
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...