Bevar Høyenhall som vår nærskole

Høyenhall skole har fra skolestart 2020 ikke plass til alle skolestartere, og 11.mars fikk tre barn (to 5-åringer og en 6-åring) beskjed om at de blir flyttet til Brynseng skole.

Dette er til stor fortvilelse for både barn og foreldre. Konsekvensen vil bli at barn som har vokst opp sammen, gått i barnehage og deltatt på fritidsaktiviteter sammen, nå blir splittet.

-  Det å begynne på skole er skummelt nok for en 6-åring, men nå blir det i tillegg på en helt annen skole enn sønnen min har trodd og gledet seg til, og nå må han itillegg gjøre det uten vennene sine. Jeg er redd for at barna og familiene dette gjelder, nå vil falle ut av sitt nærmiljø, sier Hilde Nicolaisen. Hun har en sønn som nå har mottatt varsel om å begynne på Brynseng skole.

Foreldrene mener politikerne raskest mulig må komme på banen og finne både en kortsiktig og en langsiktig løsning. Høyenhall er vårt nærmiljø, og det er flere enn bare de familiene som er rammet som reagerer sterkt på dette varslet. Høyenhall skole må være skolen for alle barn på Høyenhall!

Høyenhallforeldre samler seg og aksjonerer nå mot denne varslingen.

Hjelp oss med å få mest mulig oppmerksomhet rundt dette, og spre veldig gjerne oppropet videre.  

NB: Du må bekrefte din signatur i en e-post du mottar etter å ha registrert deg. For mer informasjon, kontakt:

Simon D. von Krogh, simon.dohlen@online.no, +47 934 40 810

eller

Hilde K. Nicolaisen, +47 977 13 081


Foreldre som bor på Høyenhall    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Foreldre som bor på Høyenhall kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook