Bevar Samfunnshuset i Namsos

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Oppdatering for "Opprop om bevaring av samfunnshuset i Namsos"

2021-04-30 16:10:23

Hei,

Tusen takk for at du har signert oppropet vårt for bevaring av Samfunnshuset i Namsos!

Vi nærmer oss 700 underskrifter på nett, og sannsynligvis nærmere 100 signaturer i tillegg fra de fysiske listene som ligger på følgende steder i Namsos by: August Olsen Bakeri og Kafe, Hamstad Bakeri og Kafe Storsenteret, Hamstad Bakeri og Kafe Amfi Senteret, Kunstmuseet Nord-Trøndelag, Kulturhuset, Røthe Sko i Kirkegata og Galleri Krusj i Rollaugs gate.

 

Fortidsminneforeningen klaget på vedtaket

Debatten har fortsatt å rase i lokale medier. Status i saken per i dag er at vi i Fortidsminneforeningen Lokallag Namdal, med leder Anne Cecilie Holm i spissen, sammen med Den Trønderske Avdeling har sendt inn en klage på Kommunestyrets vedtak om sanering av samfunnshuset. Grunnlaget for klagen er kort fortalt:

1. Saken er for dårlig opplyst når det gjelder KULTURMINNEVERDIENE. 

2. Saken tar ikke hensyn nok til BRENTE BYERS REGULERING og at Namsos står på Riksantikvarens NB liste. 

3. CO2 REGNSKAPET sammenligner restaurering med et mye mindre nytt bygg, samt at det er satt krav til Tek 17 standard.

4. Det er INGEN PLANER for kvartalet etter riving, unntatt muligens behov for et bygg på 2000 kvm.

 

Kommunestyre representanter klager til Kommunedirektøren

I tillegg har fire kommunestyrerepresentanter fra tre politiske partier i Namsos sendt inn en klage til Kommunaldirektør Jostein Grimastad der de krever lovlighetskontroll av vedtaket om å sanere Samfunnshuset. De sier at forvaltninga skal påse at saken er så godt opplyst som mulig før vedtak treffes og mener dette ikke er gjort i kommunedirektørens saksfremlegg.

 

Bli med i Fortidsminneforeningen Lokallag Namdal

Vi oppfordrer alle som kan til å melde seg inn i Fortidsminneforeningen Lokallag Namdal. Vi får meget god FAGLIG BISTAND fra den Trønderske avdeling i Trondheim og fra hovedkontoret. Vi får både juridisk-, teknisk-, arkitektonisk- og kulturminne hjelp i saken om bevaring av samfunnshuset. 

https://fortidsminneforeningen.no/bli-medlem/

0-11.jpeg

 

"Bevar Samfunnshuset" Memorabilia

Vi vil og minne om at du kan kjøpe handlenett og buttons med den flotte logoen til Bevar Samfunnshuset, samt vakre små kort (i 9 forskjellige motiver) med fotografier fra Samfunnshuset, i og utenfor, tatt av Susana Castelejo hos Galleri Krusj i Rollaugs gate. Kort og buttons koster 10 kroner mens et handlenett koster 120 kr. (Vi har også bestilt klistermerker som er på vei). Vi kan sende i posten, da kommer porto i tillegg, ta kontakt. Alt overskudd går til Fortidsminneforeningen lokallag Namdal som per i dag kun jobber med saken om bevaring av samfunnshuset.

02.jpeg

 

 

 

 

Del oppropet

Oppropet vil ligge ute en stund til og vi håper å få inn flere signaturer. For å få enda mere blest om oppropet, oppfordrer vi så mange som mulig til å dele det med venner og familie.

https://www.opprop.net/signatures.php?tunnus=bevar_samfunnshuset_i_namso&page_number=68&num_rows=10&fbclid=IwAR14tS7-k_sCdK-1Fddj2EJ_RmWfqXK3DQC9jSOxD7t8lGix4GqG2xpdIPM

 

Tusen takk for støtten, ha en riktig god helg!

Med vennlig hilsen,

Maria og resten av gjengen i Fortidsminneforeningen Lokallag Namdal


Fortidsminne Foreningen Namdal lokallagDel denne underskriftskampanjen

Hjelp dette oppropet å innhente flere signaturer.

Hvordan markedsføre et opprop?

  • Del oppropet på Facebook-veggen din og i grupper som har med emnet i oppropet ditt å gjøre.
  • Kontakt vennene dine
    1. Skriv en melding der du forteller om hvorfor du har signert dette oppropet. Det er mer sannsynlig at folk signerer hvis de forstår hvor viktig temaet er.
    2. Kopier og lim inn nettadressen til oppropet i meldingen din.
    3. Send beskjeden ved hjelp av e-post, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram og LinkedIn.Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...