Oppløs Viken

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Oppløs Viken: Vi trenger deg!

2022-01-12 14:51:31

Tusen takk for at du signerte oppropet for å Oppløse Viken på opprop.net. Sammen klarte vi å sende et tydelig signal før valget til alle de politiske partiene.

Dessverre er det nå usikkerhet om det blir flertall for oppløsing i fylkestinget. Arbeiderpartiet har nemlig blitt i tvil om de skal gå for oppløsning av Viken eller ikke. Samtidig såes det usikkerhet om folk fortsatt mener det er viktig å få Østfold, Buskerud og Akershus tilbake.

Heldigvis kan du bidra! Det er nemlig høring om oppløsning av monsterfylket vårt. Vi må la det høres hva folk vil. Derfor inviterer jeg deg med på å signere Folkets høringssvar: Oppløs Viken. 

Jo flere vi er som står sammen om oppløsning av Viken, desto sterkere står vi. 

Les og signer høringssvaret her: https://www.opprop.net/folkets_horingssvar_opplos_viken

Bli også gjerne med i Facebook-gruppa Oppløs Viken, om du ikke allerede er det. Gruppa har i skrivende stund rundt 15 tusen medlemmer, men det er plass til flere. Gruppa finner du her: https://www.facebook.com/groups/opplos.viken/


Balder Alvær OlafsenDel denne underskriftskampanjen

Hjelp dette oppropet å innhente flere signaturer.

Hvordan markedsføre et opprop?

  • Del oppropet på Facebook-veggen din og i grupper som har med emnet i oppropet ditt å gjøre.
  • Kontakt vennene dine
    1. Skriv en melding der du forteller om hvorfor du har signert dette oppropet. Det er mer sannsynlig at folk signerer hvis de forstår hvor viktig temaet er.
    2. Kopier og lim inn nettadressen til oppropet i meldingen din.
    3. Send beskjeden ved hjelp av e-post, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram og LinkedIn.Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...