La neste freia melkesjokolade være laktosefri og vegansk!

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Fått svar fra Freia

2020-06-11 09:10:41

Hei, alle sammen! Tusen takk for at dere har signert kampanjen for at neste Freia melkesjokolade skal være vegansk og laktosefri!

Jeg sendte både mail og messenger melding til Freia (sistnevnte 20 mai), og fikk endelig svar i dag. Kort fortalt skrev de at de ser det er et behov for en "skikkelig god vegansk sjokolade", men at de dessverre ikke kan love hva de vil lansere i fremtiden, siden det er helt avgjørende for dem å lansere på forbrukernes forventninger til smak, og deres egne høye kvalitetskrav. Avslutningsvis takket de for gode innspill, og at de har tatt dem med seg videre. 

Det var synd de ikke kunne love å lansere en vegansk freiasjokolade, men vi gir ikke opp! Å sende en personlig epost eller Messenger melding til Freia er kanskje det de trenger for å bli overbevisst. Send derfor gjerne en melding på 2-5 setninger til Freia!  


Victoria Granum

Kontaktet Freia

2020-05-28 13:10:36

Hei, alle sammen! Tusen takk for at dere har signert kampanjen for at neste Freia melkesjokolade skal være vegansk og laktosefri!

Jeg har både sendt mail og messenger melding til Freia (sistnevnte 20 mai), men fortsatt ikke fått noe svar. Det kan hende de fortsatt diskuterer saken, men jeg kommer til å ringe dem i juni hvis jeg ikke får noe svar. Vi får alle krysse fingrene så lenge, og dele kampanjen med familie, venner og kollegaer. Gjerne send en mail eller melding til dem du også! 

 
 

Victoria Granum

Spre oppropet! (La neste freia melkesjokolade være laktosefri og vegansk!)

2020-02-27 20:48:02

Hei, alle sammen!

Takk for at du har signert oppropet for at neste freia melkesjolade skal være vegansk (og laktosefri og melkefri). Dessverre så er det for få underskrifter til å overbevise Freia. Så langt. Dette kan du være med å endre på ved å sende denne underskriftskampanjen personlig til minst fem personer du kjenner (venner, familie, kolleger osv.). Å dele oppropet som innlegg på facebook og twitter er også bra, men personlige meldinger er som oftest det eneste som får andre til å signere. Hvis alle gjør dette, vil vi gå fra ca. 600 til ca. 3000 underskrifter. 

Tusen takk på forhånd!


Victoria GranumDel denne underskriftskampanjen

Hjelp dette oppropet å innhente flere signaturer.

Hvordan markedsføre et opprop?

  • Del oppropet på Facebook-veggen din og i grupper som har med emnet i oppropet ditt å gjøre.
  • Kontakt vennene dine
    1. Skriv en melding der du forteller om hvorfor du har signert dette oppropet. Det er mer sannsynlig at folk signerer hvis de forstår hvor viktig temaet er.
    2. Kopier og lim inn nettadressen til oppropet i meldingen din.
    3. Send beskjeden ved hjelp av e-post, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram og LinkedIn.Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...